Reţete de la cititori: Tort diplomat cu nes – Cristina Anchidim

Preparare

Blat: Separi ouăle şi baţi bine albuşurile, pui zahărul, apoi gălbenuşurile, făina amestecată cu cacao şi cu zahărul vanilat. Amesteci uşor cu o lingură de lemn. Torni apoi untul topit şi răcit. Pui compoziţia într-o tavă de chec mare, tapetată cu unt şi făină. Coci blatul la foc moderat. Apoi îl laşi la răcit şi îl tai în 3 părţi.Crema: Pui 1/2 din lapte la fiert. Gălbenuşurile, împreună cu zahărul, le amesteci cu făina, zahărul vanilat şi nesul, apoi le torni în lapte, amestecând continuu. Torni şi restul de lapte, îl fierbi şi îl laşi la răcit.Siropul: Fierbi apa şi zahărul pe foc, apoi faci o cafea. Când s-a răcit, însiropezi blatul, răcit şi tăiat, pui crema pe rând, pe fiecare blat. La final, îmbraci întreg tortul în cremă şi îl dai la frigider. Când serveşti tortul, îl îmbraci în Hulala şi razi deasupra ciocolată.

Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
rebeca pascu jpg
cub andreea antonescu png
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
horoscop zilnic gemeni jpeg
firma SEO jpeg
drujba gradina jpeg
machiaj buze jpeg
sticle de vin
incontinenta urinara ginecologie SANADOR jpg