Reţete de la cititori: Vinete la grill cu oţet - Elena Stănescu

Ultima actualizare:

    Vinete la grill ci oţet
Vinete la grill ci oţet

Ingrediente: 2 vinete lungi, ulei de măsline, 3 căţei usturoi, o legătură pătrunjel, 2-3 linguri oţet balsamic.

Mod de preparare:

Pasul 1. Vinetele se taie în felii groase de un centimetru, se aruncă peste ele un praf de sare şi se lasă la scurs de apă. Se prăjesc la grill, pe ambele feţe, în ulei de măsline extravirgin.

Pasul 2. Usturoiul se toacă mărunt sau se striveşte, iar pătrunjelul se toacă foarte mărunt, după care amândouă se amestecă cu ulei de măsline. Se aşează în straturi, felii de vinete coapte, pătrunjel şi usturoi în ulei şi se stropeşte fiecare strat cu oţet balsamic. Se sărează după gust şi se dă totul la rece.

Pasul 3. Preparatul are cel mai bun gust abia după 24-36 de ore, când aromele s-au împletit bine. Se serveşte rece, pe pâine de casă prăjită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net