Ruladă de pui cu kaizer – Alina Mărginean

Ultima actualizare:

    Ruladă de pui cu kaizer
Ruladă de pui cu kaizer

INGREDIENTE

Aveţi nevoie de: 5 bucăţi pulpă de pui dezosată, 100 g caşcaval afumat, 100 g kaizer, sare şi piper, pesmet, 2 ouă, pătrunjel verde, 3 lg făină albă, ulei pentru prăjit;

Mod de preparare

Pulpele de pui (partea de sus doar) se dezosează (nu e chiar uşor dar cu răbdare se poate ) se bat puţin cu ciocanul apoi se sărează şi se piperează după gust. Caşcavalul se răzuieşte cât mai fin, kaizerul se taie cubuleţe.S e pune pe fiecare bucată de carne caşcaval, kaizer şi pătrunjel verde tocat mărunt apoi se rulează şi se leagă cu aţă de bucătărie (mai exact sfoară specială ). Se pun rulourile în apă clocotită cam 20 de minute. Se scot, se lasă să se răcească apoi se scoate aţa şi se dau prin făină albă, ou bătut şi pesmet şi se prăjesc în ulei încins pe toate părţile. Se scot pe prosoape de bucătărie să se scurgă surplusul de ulei şi când sunt reci se taie felii. Combinaţia dintre kaizer, caşcaval afumat şi carnea de pui e tare bună, chiar dacă necesită ceva muncă finalul merită. Poftă bună şi spor la gătit!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net