Rulouri umplute cu ciuperci – Alina Mărginean
Ultima actualizare:
Aveţi nevoie de: un piept de puiciuperci, un borcan150 g caşcaval, sare şi piper, 100 g salam afumat subţire, un ou, puţină făină albă, puţi mălai sau pesmet.
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie felii, se bate puţin cu ciocanul, se condimentează cu sare şi piper. Pe fiecare bucată se pun câteva felii de salam afumat, bucăţi mici tăiate pe lungime de caşcaval, ciuperci, se rulează şi se leagă cu aţa de bucătărie. Se fierb 10 -15 minute, se scot, se lasă să se răcească apoi se desface aţa, se dau prin ou bătut, făină şi mălai (sau pesmet). Se repetă operaţiunea încă o dată apoi se prăjesc în ulei încins. Se scot şi se lasă să se răcească aproape în totalitate. Se taie felii şi se serveşte cu sos alb.