Secretele gospodinelor de la țară. 3 metode prin care poți fierbe carne bătrână mult mai repede

Nu putem nega gustul inegalabil oferit de găina de țară gătită sub diverse forme. Deși majoritatea oamenilor le este mult mai accesibil să meargă la supermarketuri și să cumpere găina gata crescută și pregătită direct pentru gătit, trebuie să recunoaștem că cea crescută la țara este mult mai sănătoasă și are un gust deosebit. 

Cum fierbem mai ușor găina de țară
Cum fierbem mai ușor găina de țară

Desigur, și aici există mici inconveniente, cel mai mare fiind procesul de fierbere a cărnii. Găina de țară necesită mult mai mult timp pe aragaz, pentru a se înmuia carne și astfel fiind ușor de consumat. Iată la ce trucuri poți apela. 

Strategii ca să fierbi găina de țară mult mai rapid 

Gospodinele cunosc corvoada de a aștepta și ore întregi pentru a fierbe o găină de țară, mai ales dacă este una mai bătrână. Oala sub presiune este unul dintre instrumentele ajutătoare în acest proces, dar în afară de ea mai există o altă variantă. 

O altă modalitate pentru a fierbe rapid și eficient carnea de găină de țară este să o lăsăm peste noapte în saramură, pentru o fierbere cât mai rapidă. Pentru acest proces ai nevoie de:  sare, zahăr și apă care se vor pune într-o oală mare, și se adaugă puiul. 

Un alt sfat este să condimentați saramura în care se află carnea cu diverse condimente precum usturoi, ceapă, oregano sau piper, iar gustul va fi, garantat, unul și mai bun. 

O altă variantă care ne vine în ajutor este saramura uscată. Mai concret, este vorba despre aceleași condimente menționate mai sus cu care se unge găina și se lasă peste noapte, urmând ca ziua următoare să fie pusă la fiert. 

Un alt truc presupune să poți pune în oală o linguriţă inoxidabilă, alături de un păhărel de ţuică sau o linguriţă de zahăr. Când carnea începe deja să fiarbă și devine fragedă, se scoate lingurița și se adaugă legumele. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net