Motivul pentru care e bine să freci găina cu zahăr înainte de a o găti. Secretul pe care nu ți-l spune nimeni

Unele preparate culinare necesită mult timp de gătire, mai ales dacă este vorba despre cele cu carne. Gospodinele sunt nevoite să petreacă în bucătărie chiar și câteva ore, atunci când gătesc o carne care fierbe greu, cum ar fi și carnea de găină. Ei bine, află că acest truc cu zahăr îți va micșora timpul petrecut în bucutătie.

Motivul pentru care e bine să freci carnea de găină cu zahăr / Foto: Freepik
Motivul pentru care e bine să freci carnea de găină cu zahăr / Foto: Freepik

De fiecare dată, atunci când ne apucăm de gătit supe sau mâncăruri care necesită fierberea cărnii, ne înarmăm cu ceva mai multă răbdare. După ce veți afla acest secret al bucătarilor, și voi veți vrea să îl puneți în aplicare. Iată trucul pentru a fierbe carnea de găină mai repede.

Zahărul te ajută mai mult decât crezi

Bucătăria românească are numeroase secrete și trucuri, pe care gospodinele pricepute le știu și le aplică de fiecare dată când gătesc. Din păcate, nu avem întotdeauna timp să stăm cu orele în bucătărie și suntem pe grabă pentru a pregăti masa. Ce trebuie să faci?  În primul rând, pentru a te asigura că nu va fierbe greu carnea, tai-o în bucăți cât mai mici. O bucată mare de carne va fierbe mult mai greu decât cele mici.

Dacă vrei să grăbești procesul de fierbere al cărnii, tot ce trebuie să faci este să o freci bine pe piele cu zahăr. Se inmoaie imediat. Totodată poți să pui în oală o linguriță inoxidabilă, alături de un păhărel de țuică sau de o linguriță de zahăr. De asemenea, mai puteți adăuga și o linguriță de bicarbonat de sodiu în oală, atunci când apa fierbe.  

Dacă ai acasă o oală cu presiune, este timpul să o folosești. Acesta este cel mai rapid mod de a găti orice fel de carne. Dacă nu aveți o astfel de oală, dar doriți să scurtați timpul de gătire, puteți folosi trucurile enumerate mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net