Evită să mănânci această parte a puiului. Înfundă vasele de sânge și nu este deloc sănătoasă

Ultima actualizare:

Când vine vorba despre versatilitatea ei în bucătărie, puține tipuri de carne reușesc să întreacă puiul. Indiferent ce gătim, de la fripturi, grătar, sau chiar plăcinte de carne, banala carne de pui poate fi o alegere excelentă, mai ales dacă încercăm să eliminăm carnea roșie din dieta noastră. Însă, deși puiul este atât de bun în mâncare, o parte a acestuia trebuie evitată! Află alături de Click! despre ce este vorba!

Pielea ar trebui înlăturată de pe carnea de pui
Pielea ar trebui înlăturată de pe carnea de pui

Foarte puține tipuri de carne pot spune că au abilitatea de a egala puiul, atunci când vine vorba despre versatilitatea în bucătărie. Fie că pregătim un simplu grătar, o friptură la cuptor, sau, de ce nu, o plăcintă de carne, banala carne de pui ne va sări mereu în ajutor, cât și în oala de mâncare, cu rezultate excelente. Un alt avantaj al acestui tip de carne este acela că este mult mai sănătoasă, mai ales atunci când o comparăm cu celebra carne roșie. Însă, există și un lucru la care trebuie să avem grijă!

Se pare că în ciuda avantajelor acestui tip de carne, există o anumită parte a puiului pe care ar trebui să evităm să o mai consumăm! Dacă sunteți curioși despre ce este vorba, ei bine, răspunsul este simplu: pielea! Da, deși pielea puiului poate fi atât de delicioasă, mai ales atunci când devine crocantă în cuptor, ea nu este deloc cea mai sănătoasă parte a acestui animal! Aflați alături de Click! care sunt riscurile la care vă puteți expune dacă consumați des pielea puiului!

Pielea puiului conține multe grăsimi saturate

Această parte din pui este extrem de uleioasă și conține o valoare ridicată de grăsimi saturate. Dacă nu sunteți siguri care pot fi efectele acestui tip de grăsime în organismul nostru, ei bine, consecințele nu sunt deloc bune! Ne putem confrunta cu probleme serioase ale sistemului circulator, cât și probleme de inimă. Un alt efect negativ este creșterea nivelului colesterolului în sânge, cât și dezvoltarea riscului de a ne lovi de o mulțime de probleme cardiace.

Așa că, indiferent cât de delicioasă poate fi pielea de pui, aveți grijă ca aceasta să nu devină prea comună în dieta voastră zilnică!

image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
abuz jpeg
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net