Peștele pe care majoritatea românilor îl gătesc greșit! Nu trebuie prăjit niciodată

Mâine (29 iunie) vom avea parte de o dezlegare la pește, iar mulți români poate că deja au fost astăzi la cumpărături, pregătind ingredientele pentru masa de mâine. Însă, dacă vă pregătiți deja tigaia și uleiul pentru mâine, s-ar putea să faceți o greșeală! Aflați care sunt tipurile de pești care nu sunt deloc gustoase dacă le pregătiți în tigaie!

Somonul nu va fi deloc gustos dacă este prăjit / foto: Shutterstock
Somonul nu va fi deloc gustos dacă este prăjit / foto: Shutterstock

Mâine vom avea parte de dezlegare la pește, iar o mulțime de români poate că deja au fost prin piață, sau pe la magazine, în căutarea ingredientelor perfecte pentru masă. După cum știm deja, peștele este o opțiune foarte sănătoasă pentru dieta noastră, iar pe lângă beneficiile pentru sănătate, peștele este și extrem de delicios, iar majoritatea dintre noi profită de orice ocazie pentru a găti preparate din această carne.

Însă, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, dacă intenționați să puneți în tigaie aceste 2 tipuri de pește, ar fi indicat să vă orientați spre alte rețete!

Mai precis, potrivit faimosului și îndrăgitului chef Joseph Hadad, primul astfel de pește despre care este vorba este somonul. De departe una dintre cele mai sănătoase și gustoase opțiuni la care putem apela, somonul nu va beneficia deloc de uleiul încins din tigaie! Potrivit sfaturilor lui chef Hadad, cel mai bun mod în care putem pregăti acest ti de pește este fie la cuptor, ori la abur.

Somonul și macroul nu merg deloc în tigaie

În aceași situație ca somonul se află și macroul, o alegere extrem de populară printre români. Potrivit faimosului bucătar, acesta are o carne grasă și fragilă, care se poate dezintegra foarte ușor atunci când este prăjită. Dacă ați cumpărat deja acest tip de pește și nu sunteți siguri cum să îl pregătiți, cel mai bine ar fi la cuptor, sau pe plită. Mai ales alături de hrean, el va fi o opțiune perfectă pentru masa de mâine!

Așa că dacă doreați să puneți în tigaie somonul sau macroul, încă aveți tot timpul din lume pentru a vă organiza și pentru a pregăti o altă rețetă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net