Mormânt în mijlocul drumului. De ce au pus locuitorii dintr-un mare oraș, o cruce, pe stradă

O stradă din Alba Iulia pare hotărâtă să pună cât mai multe probleme atât autorităților, cât și locuitorilor din zonă. Deși oamenii au semnalat autorităților apariția gropii, cu doar câteva zile în urmă, oamenii primăriei au sosit la groapă, au reparat situația, iar peste câteva zile, aceasta a apărut, din nou. Acum, cetățenii din zonă au montat o cruce, pentru a marca „finalul” tragic al străzii buclucașe.

Groapa a revenit și după reparații / foto: alba24.ro
Groapa a revenit și după reparații / foto: alba24.ro

O stradă din Alba Iulia pare hotărâtă să facă cât mai multe probleme, atât pentru locuitorii din cartier, care nu privesc cu ochi buni eforturile zadarnice ale primăriei de a repara situația, cât și pentru cei de la conducerea orașului, care par să nu poată da de cap segmentului de drum buclucaș. Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către cei de la alba24.ro, un mic segment din carosabil a cedat, necesitând reparații. Desigur, oamenii au anunțat imediat situația, iar cei de la primărie au sosit să o remedieze.

Sau, mai bine spus, să încerce să o remedieze, deoarece la doar câteva zile după reparația primăriei, groapa a revenit în mijlocul drumului. Deloc amuzați de persistența problemei, locuitorii din zonă s-au decis să pună o cruce în mijlocul segmentului cu probleme, iar acesta arată acum precum un mormânt. Pe crucea de lemn este scris: „Mulțumim primăriei. Atât s-a putut.”

Groapa buclucașă a reapărut și după reparațiile primăriei

Dacă cumva sunteți din Alba Iulia, sau aveți drum pe acolo în următoarea perioadă, trebuie să știți că zona cu probleme se găsește pe strada Izvorului, de pe Dealul Furcilor, în direcția cartierului Recea. Oamenii din zonă au pus mai multe acțibilde cu semne de circulație pe cruce, care acum atenționează șoferii să ocolească groapa.

Astfel, dacă sunteți cu mașina prin Alba Iulia și vă aflați prin zona străzii Izvor, aveți grijă la condus, deoarece groapa buclucașă pare să persiste, cel puțin pe moment. Sau, pe de altă parte, dacă doriți să vedeți această curiozitate cu ochii voștri, puteți merge în „pelerinaj” la mormântul din mijlocul drumului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net