Un bărbat a avut parte de șocul vieții sale după ce a mers la pescuit pe Siret. A prins în undiță un mort

Un bărbat din județul Neamț a avut parte de șocul vieții sale după o banală excursie la pescuit, în râul Siret. După ce a crezut că tocmai a prins captura vieții sale, bărbatul a descoperit că „peștele”, cu o greutate atât de uimitoare era, de fapt, un mort. Află alături de Click! mai multe detalii.

Bărbatul a avut parte de șocul vieții sale
Bărbatul a avut parte de șocul vieții sale

Dacă ne numărăm printre cei care am mers vreodată la pescuit, cu siguranță știm că avalanșa de emoții pe care o simțim atunci când ceva evident masiv trage de undiță este greu de egalat, ori de descris celor care nu pescuiesc. Un bărbat din județul Neamț a fost încercat de asemenea sentimente în noaptea dintre 10 și 11 iunie, când a decis să meargă la pescuit în râul Siret, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro.

Târziu în noapte, când ceasul arăta deja ora 00:40, pescarul la început a simțit cum ceva trage puternic de undiță, începând lupta de a scoate la mal ce se prefigura a fi captura vieții sale. Însă, în loc de Moby Dick de Siret, bietul pescar a prins un mort. După cum ne putem imagina, el a anunțat imediat poliția, care a venit de urgență la fața locului.  

Autoritățile au determinat identitatea victimei

Din fericire, autortiățile au reușit destul de rapid să identifice cine era victima. Potrivit acestora, este vorba despre un bărbat cu vârsta de 46 de ani, din Valea Ursului. Pe data de 8 iunie, acesta ar fi plecat de la stâna la care lucra, iar, din nefericire, peste câteva zile ajungea în undița pescarului din Neamț.

Autoritățile au început o anchetă privind moartea acestuia, iar o autopsie a cadavrului va avea loc cât de curând. Se bănuiește că bărbatul ar fi avut probleme psihice, iar polițiștii nu exclud posibilitatea fie a unei sinucideri, ori a unei morți accidentale.

Din nefericire, nu este prima dată când acest râu aduce la mal un cadavru. În anul 2020, un bărbat a descoperit bucăți din palma și antebrațul unui om. Ancheta poliției a demonstrat că un bătrând în vârstă de 73 de ani, sătul de abuzurile fiului său, l-a ucis și tranșat pe acesta, aruncând bucățile de cadavru în Siret.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net