Mersul trenurilor către litoral, în vara anului 2023. Informații pentru cursele CFR în luna iunie

Poate că nu mulți dintre noi ne putem da seama cum a trecut deja jumătate din anul 2023, însă realitatea din calendar ne arată că suntem deja în luna iunie. Iar odată cu vara a sosit și perioada de vacanță, în care zeci de mii de români se vor îndrepta spre mare. Dacă vreți să evitați aglomerația de pe autostradă, Click! vă aduce mai multe detalii despre mersul trenurilor spre litoral!

Mersul la mare cu trenul este mai ușor ca oricând
Mersul la mare cu trenul este mai ușor ca oricând

Mai mult ca sigur că multora dintre noi li se pare greu de crezut, însă o scurtă privire în calendar ne va confirma că deja s-a scurs o jumătate din an. Însă, partea bună este una care ne va face pe toți să zâmbim! Odată cu luna iunie a sosit și vara, care aduce cu ea perioada tradițională de vacanțe! Iar ce modalitate mai bună de a ne relaxa după atâtea luni de muncă decât pe litoralul țării? Click! vine cu detalii despre mersul trenurilor către mare, pentru a vă putea planifica cât mai bine vacanța!

Din prima, avem o veste minunată! Programul „Trenurile Soarelui” revine și în acest an, în gările țării! Dacă nu sunteți familiarizat cu el, ei bine, este vorba despre 32 de noi garnituri care vor porni din mai multe orașe ale țării către diverse destinații de pe litoral! Iar dacă sunteți student, aveți noroc! Veți beneficia de o reducere de 50%, în timp ce elevii vor avea gratuitate.

Prețul biletelor pentru „Trenurile Soarelui” variază destul de mult, în funcție de durata călătoriei. De exemplu, pentru un drum de la București la Constanța, nu ar trebui să scoateți din buzunar mai mult de 72 de lei. Pe de altă parte, de la Arad spre Constanța, drum ce durează în jur de 14 ore, prețul unui bilet se apropie de 200 de lei.

CFR Călători, mersul trenurilor către mare în iunie 2023

Dacă doriți să evitați aglomerația de pe autostradă, sau, pur și simplu, nu sunteți șofer, trenul este o metodă perfectă de călătorie, care vă poate duce aproape oriunde pe litoralul românesc. CFR Călători oferă tuturor turiștilor care se îndreaptă spre mare o platformă extrem de ușor de utilizat pe site-ul lor, unde puteți vizualiza o estimare a duratei călătoriilor, cât și a prețurilor.

De exemplu, dacă plecați din București spre Eforie Nord cu trenul, puteți sta în tren undeva între 2 ore și 40 de minute, spre puțin peste 4 ore. Desigur, unele dintre opțiunle de călătorie trec și prin Constanța. În privința prețului, acesta poate varia. În general, vă puteți aștepta să scoateți din buzunar undeva în jurul sumei de 77 de lei.

Cu trenul spre Constanța, mai ușor ca oricând

După cum am văzut, programul „Trenurile Soarelui” face mersul cu trenul spre mare mai simplu ca oricând! Cele 32 de noi garnituri simplifică mult transportul, iar turiștilor le va fi mai ușor ca oricând să ajungă la Constanța cu trenul.

În ce privește programul obișnuit CFR, dacă plecați din București, de exemplu, aveți legături spre Constanța de-a lungul întregii zile, de la 6 dimineața până înspre ora 21. De obicei, nu ar trebui să vă aflați în tren mult timp peste 2 ore, deși trenul de dimineață poate avea o călătorie ceva mai lungă. În privința prețurilor, acestea nu vor depăși cu mult valoare de 70 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net