Pleci în vacanță? Iată cele mai bune locuri unde îți poți ascunde banii și obiectele de valoare

A trecut deja multă vreme de când autoritățile au început să ne avertizeze despre pericolul hoților care ne pot intra în case, cât suntem în vacanță. Așa că, pe lângă sistemul de alarmă atât de necesar, Click! vă spune unde vă puteți ascunde obiectele cele mai de valoare!

În timp ce ne relaxăm cu familia, hoții ne pot jefui casele
În timp ce ne relaxăm cu familia, hoții ne pot jefui casele

Odată cu popularitatea rețelelor de socializare, a apărut și un pericol la care poate doar puțini dintre noi s-ar fi gândit. Hoții urmăresc diversele postări pe care le facem pe rețele precum Facebook, sau Instagram, iar astfel știu precis când și unde suntem plecați! Iar când casele noastre rămân goale, ele sunt ținte perfecte pentru un jaf! Iar deși poliția face tot posibilul pentru a ne ține casele în siguranță, trebuie să încercăm și noi să facem lucrurile cât mai ușoare pentru forțele de ordine!

Poliția ne avertizează deja de mult timp despre acest pericol, pe bună dreptate! Iar pe lângă sistemul de alarmă, care ar trebui să fie deja o prezență obligatorie în casele noastre, mai ales dacă călătorim des, mai există și alte moduri de a ne apăra obiectele de valoare! Așa că aflați alături de Click! care sunt locurile perfecte pentru a-ți ascunde obiectele de valoare când sunteți în vacanță!

Unde ne putem ascunde obiectele de valoare

Dacă avem norocul să locuim la curte, un loc bun în care ne putem ascunde obiectele de valoare este în pământ! Desigur, înainte de asta, trebuie să le punem într-o cutie, sau un sac sigilat, pentru a nu se murdări. Iar apoi, o groapă subtilă va fi de ajuns pentru a vă proteja valorile de hoți.

Dacă doriți să copiați o scenă dintr-un film de spionaj, puteți folosi o carte falsă! Doar tăiați o formă de pătrat printre paginile unui volum de care nu aveți nevoie, iar acolo puteți pune bijuteriile sau banii pe care vreți să îi protejați!

Spațiul de sub frigidere este un loc vizitat atât de rar, atât de aspiratoarele noastre, cât și de hoți. Puteți folosi această locație pentru a ascunde obiectele mici pe care vreți să le apărați de intruși. De asemenea, tot obiectele mici mai pot fi puse și în diversele electrocasnice din casă! Aspiratorul este cea mai bună opțiune, având diverse locuri în care pot fi puși bani sau bijuterii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emma Raducanu cu decorația primită de la regele Charles FOTO Getty Images (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net