Cea mai potrivită perioadă în care poți merge în vacanță în Grecia. Eviți atât temperaturile toride, cât și prețurile colosale

Grecia este una dintre destinațiile favorite de vacanță pentru turiștii români, însă nu multă lume știe că există perioade din an mult mai bune decât vara, pentru un sejur de vis. Locurile nu sunt deloc atât de aglomerate, vremea este mai plăcută, iar prețurile sunt mult mai mici decât în timpul sezonului.

Luna septembrie este perfectă pentru o vacanță perfectă în Grecia
Luna septembrie este perfectă pentru o vacanță perfectă în Grecia

Deja nu mai este un secret pentru niciunul dintre noi că, Grecia, este una dintre cele mai populare destinații de vacanță, pentru turiștii români. Însă, deși cei mai mulți dintre aceștia merg acolo în timpul vacanței tradiționale de vară, se pare că această perioadă din an nu este chiar cea mai bună pentru o vizita! Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, putem avea parte de un sejur mult mai special dacă vizităm Grecia în alt anotimp decât vara!

Un lucru pe care trebuie să îl avem în vedere atunci când pe plănuim vacanța este climatul din Grecia! Fiind vorba despre o vreme mediteraneană, asta înseamnă că sunt veri calde și uscate, iar temperaturile nu ar trebui să treacă prea mult de 27 de grade Celsius, deși, în ultimii ani, valorile mai comune se apropie de 35 de grade! Dacă vreți să mergeți acolo pentru a vă bronza, o alegere excelentă este luna septembrie! Cei mai mulți turiști sunt în Grecia în iunie, iulie și august, așa că dacă amânați puțin concediu, veți avea parte de o plajă mult mai liberă și relaxantă!

Lunile cele mai bune pentru o vacanță în Grecia

Luna mai este cea mai bună, atunci când vine vorba despre vreme. Este îndeajuns de cald pentru a putea purta orice doriți, însă canicula nu va lovi precum în lunile de vară. De asemenea, pentru cei pasionați de înot, apa are temperatura cea mai plăcută în iunie, însă deja veți începe să vă confruntați cu aglomerația.

În general, cel mai bun compromis este luna septembrie, când temperaturile scad din nou, dar încă vă puteți bucura de frumusețea Greciei, din plin!

image
image
image
image
image
image
gigi becali jpg
vierme in lasagna jpg
timisoara city break jpg
FotoJet (5) jpg
cutremur napoli jpg
Persoane se plimbă în parcul IOR într-o zi în care temperatura a depășit mult media perioadei -18 ianuarie 2023. Inquam Photos / George Călin
linii avion cer buna jpg
image
actualitate.net