"Shuba", salata rusească cu care Anna Lesko a înnebunit Internetul. Rețeta pas cu pas
Anna Lesko este o adevărată maestră în bucătărie. Ea își încântă fiul și prietenii cu preparatele ei delicioase. Solista a făcut zilele trecute o salată rusească, pe care a filmat-o pas cu pas. Aceeași rețetă a avut succes și la "Vorbește lumea" (PRO TV), unde Anna are o rubrică culinară.
Anna Lesko (42 ani) a intrat în bucătărie pentru a prepara o salată rusească. De această dată a asistat și fiul ei, Adam, care a împlinit luni, vârsta de 7 ani.
Salată rusească "Shuba", rețeta Annei Lesko
- Ingrediente
6 felii de pește marinat, de preferat hering, 4 bucăți de sfeclă roșie, 6 bucăți de cartofi, 6 bucăți de morcovi, 4 bucăți de mere, 3 legături de ceapă verde, 1 legătură de pătrunjel verde și o legătură de mărar.
- Mod de preparare
Solista spune că secretul acestei salate este că trebuie făcută în straturi. ”Mai întâi se pune peștele pe farfurie, apoi cartoful, apoi legumele fierte, un strat de morcovi, unul de sfeclă roșie, date pe răzătoare, ceapă, pește, cartofi și iar sfeclă, morcovi, ceapă și iar sfeclă, peste care se pune maioneză ornată cu ceapă verde”, spune Anna. "Adam mă ajută și degustă, pentru că el știe ce gust trebuie să aibă, salata shuba e preferata lui și îmi spune ce trebuie să mai pun".
- Maioneză de post
Pentru realizarea maionezei de post, Anna spune că avem nevoie de 200 ml lapte soia, 400 ml ulei, 1 lingură de muștar, 1 lingură de zeamă de lămâie și 1 linguriță de zahăr. Toate se pun într-un blender și se amestecă până ce se omogenizează.
Citește și:
Peștele, un leac pentru o tinerețe sănătoasă
Dieta scandinavă- Una dintre cele mai sănătoase diete de pe mapamond