Tartă cu fructe - Carmen Ramona Nadaban
Preparare: Se face un blat de tartă din ingredientele prezentate mai sus. Albuşurile se bat spumă bine, se adaugă 3 linguri zahăr, cele 3 galbenuşuri.
La sfârşit se adaugă 3 ling. de faină. Compoziţia se toarnă într-o formă de tartă şi se coace. Când este gata se scoate pe un platou.
Peste blatul rece se aşează o budincă de vanilie. Peste budincă se pun diferite fructe - ex, portocale feliate, kiwi şi banane - după preferinţă se pot fructele alese de fiecare.
Peste fructe se poate pune gelatină transparentă obţinută după indicaţiile de pe plic.
Poftă bună!
Mai citeşte:
cu peşte
cu leurdă şi brânză de burduf
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!