Tartă cu fructe proaspete: Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Tartă cu fructe proaspete
Tartă cu fructe proaspete

Aluat:

225 g făină

150 g unt

75 g zahăr brun

1 albuş

Umplutură:

1 plic budincă de vanilie

500 ml lapte

jumătăţi piersici decojite din compot

feliuţe de mere

câteva cireşe

1 plic Tort Gelee transparent

Mod de preparare

Zahărul se mixează cu untul, apoi se pune făină, frământăm bine, apoi se adaugă albuşul pentru a ieşi un aluat omogen. Aluatul îl învelim în folie alimentară şi îl dăm la frigider 30 de minute. Ungem cu unt o formă de tarta. Întindem aluatul, îl punem în formă şi mai lăsăm 30 minute la frigider. Coacem, apoi 30 de minute, în cuptorul preîncălzit, în prealabil. Budincă o preparam, conform instrucţiunilor de pe plic. Turnam budincă caldă peste aluatu şi lăsăm să se răcească. Este bine să fie lăsată la frigider, peste noapte, fără fructe. A doua zi o ornăm cu feliuţe de mere, feliuţe de nectarine şi cireşe proaspete, peste care turnăm uşor gelul transparent, pentru o susţinere mai bună a fructelor. Mai lăsăm la frigider 1-2 ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net