Tocăniţă din piept de pui şi ciuperci – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Tocăniţă din piept de pui şi ciuperci
Tocăniţă din piept de pui şi ciuperci

Ingrediente

500 g ciuperci

1 piept de pui

o ceşcuţă de orez cu bob lung

mix de legume (mazăre, fasole verde, porumb, morcov)

1 ceapă

pastă de tomate

sare, piper

pătrunjel

Mod de preparare

Ceapa o curăţăm şi o călim în ulei, apoi adăugăm pieptul de pui tăiat cubuleţe şi puţină apă. După aceea, când s-a albit carnea, adăugăm orezul puţin fiert în apă separat (câteva minute), adăugăm legumele şi ciupercile, pastă de tomate, lăsăm la foc mic spre mediu circa 15 minute. Când este gata tocăniţa potrivim de sare şi piper şi presăram pătrunjel verde tocat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net