Tocăniţă din piept de pui şi ciuperci – Felicia Vanea

Ultima actualizare:

    Tocăniţă din piept de pui şi ciuperci
Tocăniţă din piept de pui şi ciuperci

Ingrediente

500 g ciuperci

1 piept de pui

o ceşcuţă de orez cu bob lung

mix de legume (mazăre, fasole verde, porumb, morcov)

1 ceapă

pastă de tomate

sare, piper

pătrunjel

Mod de preparare

Ceapa o curăţăm şi o călim în ulei, apoi adăugăm pieptul de pui tăiat cubuleţe şi puţină apă. După aceea, când s-a albit carnea, adăugăm orezul puţin fiert în apă separat (câteva minute), adăugăm legumele şi ciupercile, pastă de tomate, lăsăm la foc mic spre mediu circa 15 minute. Când este gata tocăniţa potrivim de sare şi piper şi presăram pătrunjel verde tocat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net