Tort în formă de inimă
Cu siguranță ai pe cineva care împlinește anii. Rețeta asta este perfectă pentru un cadou dulce. O poți încerca oricând și servi alături de persoanele dragi.
Ingrediente:
3 foi aluat foitaj1 pachet budincă de vanilie500 ml frişcă lichidăcoaja rasă de la o lămâie200 g ciocolată neagră1 lingură zahărcireşe din compotunt (pentru uns)
Mod de preparare:
Dezgheţi foile de aluat. Eventual, dacă ai cu ce, le decupezi în formă de inimă. Încingi cuptorul. Coci fiecare foaie într-o tavă tapetată cu unt, până devine arămie. Le laşi deoparte să se răcească.
Prepari budinca de vanilie conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Baţi frişca împreună cu coaja rasă de lămâie, până se întăreşte. Topeşti ciocolata pe baie de aburi. Când s-a topit, o amesteci cu zahărul şi laşi deoparte