Unul dintre cei mai renumiţi patiseri din lume a revenit la București pentru a prepara deserturi franţuzeşti originale, pregătite cu Grand Marnier (P)

Ultima actualizare:

    Chef Nicolas Boussin a revenit la București pentru a prepara deserturi franțuzești originale, pregătite cu Grand Marnier
Chef Nicolas Boussin a revenit la București pentru a prepara deserturi franțuzești originale, pregătite cu Grand Marnier

Cu puțin înainte de sărbătorile pascale, Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier și unul dintre cei mai renumiți patiseri din lume, a revenit la București pentru a propune și pregăti noi rețete de deserturi franțuzești, realizate atent cu Grand Marnier, lichiorul creat după o rețetă unică.

Cunoscutul patiser de origine franceză, distins la nivel internațional cu numeroase premii culinare, printre care și cu titlul de Cel Mai Bun Chef Patiser din Franța, și-a împărtășit talentul și cunoștințele inegalabile, surprinzând publicul cu rețetele sale deosebite, în cadrul unui Pastry Show plin de savoare, care a avut loc miercuri, 9 aprilie, la Le Club, în Herăstrău.

Chef Nicolas Boussin, unul dintre cei mai renumiți patiseri din lume, a revenit la București pentru a prepara deserturi franțuzești originale, pregătite cu Grand Marnier
Chef Nicolas Boussin, unul dintre cei mai renumiți patiseri din lume, a revenit la București pentru a prepara deserturi franțuzești originale, pregătite cu Grand Marnier

Chef Nicolas Boussin i-a încântat pe cei prezenți la eveniment cu preparate precum: "Boule de Noel", "Evolution Crepe Suzette PRO" și "Finger Food Exotique" și a uimit prin modul inovator de a combina ingredientele minuțios alese și ingenios asamblate cu Grand Marnier Cordon Rouge, precum și prin talentul aparte de a face un desert să arate ca o operă de artă.


    Chef Nicolas Boussin, unul dintre cei mai renumiți patiseri din lume, a revenit la București pentru a prepara deserturi franțuzești originale, pregătite cu Grand Marnier
Chef Nicolas Boussin, unul dintre cei mai renumiți patiseri din lume, a revenit la București pentru a prepara deserturi franțuzești originale, pregătite cu Grand Marnier

Rețetele create de Nicolas Boussin, care au impresionat și încântat publicul, îmbină melanjul delicat al ciocolatei albe, fructelor și piureurilor de fructe, cu gustul rafinat Grand Marnier, folosit în pregătirea celor mai delicioase deserturi. Parfumul, savoarea de caramel și aroma unică de portocale amărui și lămâie, fac din Grand Marnier lichiorul preferat al celor mai talentați specialiști în arta preparării și decorării produselor de patiserie din lume.

Chef Nicolas Boussin s-a alăturat departamentului de gastronomie Grand Marnier în anul 2003, reușind să creeze în acest răstimp mai multe rețete unice, a căror originalitate este dată de unul dintre cele mai fine lichioruri din lume.

simeon stalpnicul png

Încă din anul 1827, lichiorul Grand Marnier a fost asociat cu evenimentele culinare, datorită talentului remarcabil al lui Chef Escoffier, creatorul „Crepe Suzette" și "Grand Marnier Souffle". Chiar și la aproape 200 de ani de atunci, Grand Marnier continuă să fie recunoscut pe plan internațional în rândul elitei culinare și a barmanilor, grație mulifuncționalității sale deosebite în ceea ce privește pregătirea celor mai delicioase mâncăruri, deserturi și cocktailuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net