Ți-au intrat blugii la apă și te strâng? Cel mai simplu truc pentru a-i lărgi fără efort

Blugii sunt, fără nici o urmă de îndoială, unul dintre cele mai populare articole de îmbrăcăminte din toate timpurile. Și, cu siguranță se întâmplă să avem o pereche preferată care nu ne mai încape, fie că am luat în greutate, fie că au intrat la apă. Însă, nu îți face probleme, avem soluția ideală pentru a-i lărgi. Iată despre ce este vorba.

 Cel mai simplu truc pentru a-ți lărgi blugii fără efort
Cel mai simplu truc pentru a-ți lărgi blugii fără efort

Oare trebuie să renunți la ei? Nu! Atunci când perechea ta preferată de blugi nu te mai încape, există o soluție de a-i lărgi, astfel încât să-i poți purta din nou. Poate i-ai mai auzit, pe unii și pe alții, spunând că și-au lărgit blugii. Află că o poți face și tu acasă, foarte simplu, cu ajutorul ... apei de la robinet!

Cum îți poți lărgi perechea preferată de blugi

Poate părea inconfortabil și deloc plăcut, însă, știi vorba aceea: „baba suferă la frumusețe”. Astfel, blugii se pot lărgi dacă îi porți uzi și umblii cu ei așa o vreme, bineînțeles, prin casă. Important de reținut: când îți pui blugii, trebuie să tragi aer în piept și să-i îmbraci trăgând în sus nu de laterale, ci de zona șlițului.

De asemenea, indicat este să nu îi uzi înainte de a-i îmbrăca, ci după, pentru a ușura procesul îmbrăcării. Iar de udat, nu trebuie udați blugii în întregime, ci doar acele părți care te strâng. Le poți stropi cu pulverizatorul, umplut cu apă caldă.

După ce i-ai udat, te vei mișca, nu vei sta pe loc, oricât de greu ți-ar fi, iar când s-au uscat de tot, abia atunci este momentul în care îi poți da jos. Iată ce simplu ți-ai lărgit perechea preferată de blugi.

Însă, înainte de a apela la această metodă, citești pe etichetă compoziția materialului din care sunt confectionați blugii. Dacă în acesta conține bumbac, elastan și denim, metoda de mai sus va da sigur roade. Însă, materialele sintetice sunt foarte greu de întins, uneori chiar imposibil. De regulă, această particularitate o au modelele slim. Așa că, în cazul lor, trucul nu va funcționa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net