5 paşi esenţiali pentru îngrijirea tenului primăvara

image
Mirela Păduraru este consilier în estetică şi trainer de cosmetică şi machiaj

Dacă vrei să fii înfloritoare ca zambilele de afară, tenul tău să fie luminos şi strălucitor ca o zi de primăvară, este cazul să iei măsuri. Mirela Păduraru, consilier în estetică şi trainer de cosmetică şi machiaj, îţi spune cum să-ţi pregăteşti tenul pentru "revizia generală".

Pasul 1. Ai nevoie de un tratament intensiv de hidratare, combinat cu vitamine şi antioxidanţi. Cu alte cuvinte, "alimentezi cu combustibil de calitate" celulele pielii tale. Măcar o dată la zile mari ai putea să-ţi faci o programare la un cabinet cosmetic. Poţi alege un ritual spa cu masaj facial, sau, dacă eşti o persoană grăbită, încearcă tratamentul facial cu oxigen hiperbaric Intraceuticals Rejuvenate. Este tratamentul unisex preferat de Madonna, John Galliano, Victoria şi David Beckham şi alte vedete de la Hollywood. Durează doar 40 de minute, este non invaziv, fără parabeni şi phenoxyethanol, contraindicaţii, disconfort sau efecte secundare.

image
Mirela Păduraru este consilier în estetică şi trainer de cosmetică şi machiaj

Pasul 2. Fă-ţi săptămânal acasă un peeling facial şi o masca hidratanta, pentru menţinerea rezultatului în urma tratamentului cosmetic. Este de preferat să fie de tip gel transparent, pe bază de apă termală. Nu uita de ochi! Aplică săptămânal sub ochi patch-uri hidratante, timp de 15 minute. Sunt atât de uşor de folosit, încât le aplici şi poţi să umbli fără grijă prin casă, în timp ce acţionează.

Pasul 3. Vizitează-ţi nutriţionistul sau medicul pentru o cură preventivă de vitamine şi minerale. Le poţi lua atât dintr-un plan de alimentaţie bine pus la punct, cât şi din suplimentele recomandate de medic. Stai fără grijă, atunci când sunt prescrise de medic, în doza corectă, nu “te îngraşă”.

Pasul 4. Hidratează-te corespunzător! Conform  studiilor, cea mai bună apă pentru hidratarea pielii este apa plată alcalină, ionizată negativ, cu PH-ul apropiat de 8. Apa plată cu acest PH, obţinută cu un filtru de bună calitate, este mai bună decât apa plată îmbuteliată în sticle de plastic (ce ar putea fi contaminată cu dioxină).

Pasul 5. Renunţă la fumat şi bea zilnic, dimineaţa, un fresh de rodie. În 30 de zile vei avea o piele superbă care va radia de frumuseţe şi sănătate!

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
18230210 303 jpg
Mădălina Craiu (1) png
image
image
image
image
anxietate
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
horoscop 28 septembrie (sursa Foto Pixabay)
Netflix, serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. Sursa foto: pexels.com
Asigurarea RCA. Surse foto: pixabay.com
image png