7 lucruri esenţiale pe care trebuie să iei cu tine la plajă


    Crema pentru protecţie solară şi pălăria nu trebuie să lipsească din geanta ta de plajă
Crema pentru protecţie solară şi pălăria nu trebuie să lipsească din geanta ta de plajă

Zilele călduroase de afară te îndeamnă să mergi la plajă. Fie că alegi ştrandul, piscina sau marea trebuie să ştii cum să te pregăteşti pentru relaxare. Iată ce accesorii trebuie să iei obligatoriu cu tine.

1. Geanta de plajă

Genţile de plajă se găsesc în aproape orice magazin de profil. Sunt mari, încăpătoare, din pânză colorată. Unele prezintă buzunare exterioare, altele sunt compartimentate în interior.

2. Pălăria de soare

Indiferent că alegi una din pânză sau din paie, pălăria te va apăra de razele puternice ale soarelui şi nu vei face insolaţie.

3. Ochelarii de soare

Îi poţi purta pe drumul până la plajă, când mergi la masă sau când te plimbi pe faleză. Ochelari de soare poţi cumpăra din magazine speciale de optică, dar şi de pe plajă.

4. Şlapii

Papucii sunt obligatorii la plajă. Te apară de eventuale accidente precum loviri, înţepături dar şi de firbinţeala nisipului.

5. Creme pentru protecţie solară

Crema pentru protecţia solară este obligatorie pentru o zi la plajă. Înainte de a te îndinte pe nisip, aplică pe piele o cremă cu un grad mare de protecţie care să te apere de arsurile solare.

6. Prosopul şi rogojina

După o baie răcoritoare, cel mai potrivit este un prosop moale, din pluş care să te încălzească. Cumpără un prosop colorat. Dacă nu foloseşti şezlongul, atunci poţi opta pentru o rogojună.

7. Umbrela de plajă

Pentru protecţie solară ai nevoie de o umbrelă, mai ales dacă stai toată ziua la plajă. Există anumite ore din zi când nu este indicat să te expui razelor soarelui. Atunci te poţi ascunde sub umbrelă.

George Burcea in Wednesday jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub kamara png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub șerban huidu png
Ada Dumitru  jpeg
cub ana maria mărgean png
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
eurovision jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
neti sandu jpeg
SAGA jpg
horoscop 19 decembrie jpg
Consum de sare FOTO Shutterstock