9 metode ca să te demachiezi natural

Ultima actualizare:

    Demachiază-te în fiecare seară pentru un ten sănătos!
Demachiază-te în fiecare seară pentru un ten sănătos!

Curăţarea feţei  este o etapă esenţială a îngrijirii tenului, indiferent dacă te fardezi sau nu. O poţi face atât cu produse cosmetice din comerţ, dar şi cu produse naturale pe care le ai în cămară. Uite cum să te demachiezi uşor şi în cel mai natural mod!

1. Pune o linguriţă de bicarbonat de sodiu într-o cană cu apă, amestecă, înmoaie un disc demachiant în soluţie şi şterge-te pe faţă.

2. Fierbe, timp de cinci minute, 100 grame de castraveţi răzuiţi în 150 ml de lapte. Poţi păstra acest demachiant natural în frigider, maximum 15 zile.

3. Amestecă o lingură de miere cu 200 ml de apă minerală şi 200 ml lapte semidegresat. Seara, înainte de culcare, curăţă tenul cu această soluţie.

4. Fă un amestec dintr-un gălbenuş, puţin suc de lămâie şi o linguriţă cu ulei de măsline extravirgin. După folosire, clăteşte faţa cu apă călduţă.

5. Amestecă patru linguri de fulgi de ovăz cu 20 ml de apă fiartă. Lasă la infuzat o jumătate de oră, filtrează şi adaugă cinci linguri cu brânză dulce de vaci.

6. Amestecă sucul de la două lămâi cu 50 ml de alcool de 40 de grade şi două albuşuri bătute spumă. Păstrează loţiunea la rece şi foloseşte-o de două ori pe zi, dimineaţa şi seara

7. Fierbe 25 grame de frunze de mentă într-o jumătate de litru de apă. Lasă la infuzat 15 minute şi filtrează amestecul. După ce se răceşte, adaugă două linguri de lapte praf.

8. Umple un borcan cu flori proaspete de muşeţel şi toarnă peste ele ulei de măsline. Lasă amestecul la macerat două săptămâni, apoi strecoară-l.

9. Curăţă de coajă şi taie în bucăţi 3-4 castraveţi mari şi bine copţi. Cu o linguriţă scoate pulpa şi seminţele peste care pune două albnuşuri bătute spumă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net