Avantajele gătitului pe hârtia pergament

Ultima actualizare:

1. Pastrezi savoarea si umezeala preparatului

Gatind diverse tipuri de carne (peste, pui) sau legume in hartia pergament, te asiguri ca ingredientele isi pastreaza sucurile in interior si se infuzeaza cu diversele condimente puse in pachetelul pergamentat.

2. Eviti sa folosesti grasimi

Da, este o tehnica foarte inteligenta de gatit, care te ajuta sa pregatesti mancaruri delicioase cu un continut mic de grasimi. Practic, nu ai nevoie decat de o lingurita de ulei sau un cubulet mic de unt, pe care sa il pui in papillota. Aburul va rezolva restul!

Continuarea pe Ghid Culinar

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net