Care sunt secretele frumuse╚Ťii? Speciali╚Ötii mizeaz─â pe p─âstrarea naturale╚Ťii

Tr─âim ├«n epoca ├«n care brandul personal ╚Öi imaginea au un rol major ├«n tot ceea ce dorim s─â realiz─âm ├«n via╚Ť─â. Poate c─â cea mai relevant─â explica╚Ťie a ceea ce ├«nseamn─â brandul personal este oferit─â de fondatorul Amazon, Jeff Bezos. El declar─â c─â tot ceea ce spun ceilal╚Ťi despre tine, atunci c├ónd tu nu te afli cu ei ├«n aceeasi ├«nc─âpere, reprezint─â brandul personal. Sau, mai pe scurt, cum te percep oamenii. ╚śi indiferent c─â vorbim despre femei sau b─ârba╚Ťi, chiar dac─â timpul las─â obligatoriu urme peste noi, to╚Ťi dorim s─â ne p─âstr─âm aspectul t├ón─âr, luminos ╚Öi energic, dar mai ales frumuse╚Ťea chipului.

Pentru c─â aspectul nostru exterior este parte integrant─â din brandul personal. ╚śi atunci c├ónd cosmetica nu mai ajut─â, avem nevoie de speciali╚Ötii ├«n medicina estetic─â. Care sunt secretele frumuse╚Ťii din punctul lor de vedere?

Alina M├«tcan: pacienta s─â ╚Ötie exact ce ├«╚Öi dore╚Öte ╚Öi s─â mizeze pe naturale╚Ťe

C├ónd decidem c─â a venit momentul s─â apel─âm la interven╚Ťiile chirurgicale estetice, ├«n mintea noastr─â exist─â obiectivul: revenirea la frumuse╚Ťea ideal─â.

├Än unele cazuri chiar supralicit─âm aceast─â dorin╚Ť─â ╚Öi ne l─âs─âm inspira╚Ťi de perfec╚Ťiunea chipurilor starurilor din showbiz. Este o dorin╚Ť─â complet eronat─â ╚Öi care se poate ├«ntoatce ├«mpotriva noastr─â.

Dar până la rezultatul final, drumul este lung și trebuie cunoscut pas cu pas și asumat.

image

Indiferent ce tip de interven╚Ťie alegem, de exemplu: liftingul cervico-facial, blefaroplastia superioar─â sau inferioar─â, liftingul de buze sau orice alt─â interven╚Ťie de la nivelul fe╚Ťei sau corpului, medicul Alina M├«tcan spune c─â trebuie ca pacienta:

- să știe bine ceea ce își dorește,

- s─â existe o discu╚Ťie temeinic─â dintre medic-pacient. -foarte important este ca pacienta s─â ├«n╚Ťeleag─â ├«n ce const─â frumuse╚Ťea chipului ╚Öi a corpului s─âu: p─âstrarea naturale╚Ťii.

ÔÇ×Pentru un efect wow sfatul meu este s─â nu dep─â╚Öim propor╚Ťiile ╚Öi s─â respect─âm naturale╚Ťea pe care am primit-o la na╚Ötere. S─â nu schimb─âm foarte tare propor╚Ťiile fe╚Ťei, pentru a ob╚Ťine un rezultat c├ót mai bun. Sunt mul╚Ťumit─â ca dup─â aceste interven╚Ťii, pacientele mele sunt mult mai tinere, cu un mai chip luminos dar ╚Öi cu o armonie aproape perfect─â. Nu putem spune c─â exist─â perfec╚Ťiune sau s─â cre─âm perfec╚Ťiunea. Dar putem fi c├ót mai naturali ╚Öi c├ót mai frumo╚Öi.ÔÇŁ, spune Alina M╚őtcan, medic specialist Chirurgie Plastic─â, Estetic─â ╚Öi Microchirurgie reconstructiv─â.

Urm─âre╚Öte pe canalul de You Tube sfaturile oferite de medicul Alina M╚őtcan despre secretele frumuse╚Ťii, dar ╚Öi despre cum po╚Ťi ob╚Ťine o transformare spectaculoas─â a fe╚Ťei ├«ntr-un timp foarte scurt.

Cum ajungi la un aspect mai tânără cu zece ani

Visul tuturor femeilor de a avea buze senzuale

Dr. Alina M╚őtcan este medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie reconstructiv─â. Lucreaz─â de peste 8 an ├«n chirurgia plastic─â, timp ├«n care a urmat ╚Öi a absolvit cursuri de specializare ├«n Rom├ónia ╚Öi ├«n str─âin─âtate. Cu un simplu┬áclick┬ápo╚Ťi s─â descoperi┬áaici┬átoat─â activitatea profesional─â a sa.

Te invit─âm s─â afli mai multe despre dr. Alina M╚őtcan, vizit├ónd ╚Öi urm├órind pagina sa oficial─â de Facebook┬á╚Öi┬áInstagram.

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
smoothie png
cuplu sex
Horoscop Scorpion png
image png
image png
1 slabire jpg jpeg