Cea mai bună combinație alimentară care topește grăsimile
Există nenumărate modalități prin care poți scăpa de kilogramele în plus, însă cea mai bună soluție este aceea de a consuma alimente care intensifică metabolismul și stimulează arderea depozitelor de grăsimi.
Cea mai bună combinație alimentară care topește grăsimile este cea formată din ridiche albă japoneză și morcovi.
Ridichea albă japoneză este o sursă importantă de vitamina C, beta-caroten, calciu, potasiu și fier. De asemenea, această legumă conține fructoză, pectină și celuloză - compuși care grăbește digestia alimentelor.
Pe de altă parte, morcovii conțin din plin beta-caroten, fibre, vitamine A și C, fier, glutamine, potasiu, calciu, pectine, uleiuri esențiale, asparagină, celuloză, proteine și alte substanțe care au un rol important în arderea depozitelor de grăsime.
Folosite împreună, cele două legume au puterea de a topi grăsimile în câteva zile.
Află cum trebuie să combini aceste legume pentru efecte maxime AICI.