Cele mai cool 5 ținute pe care le poți face cu cămașă albă. Vei arăta impecabil!

Piesa vestimentară care nu are cum să lipsească din nicio garderobă- eterna camașă albă este „cămașa” cămășilor. Cămașa albă a evoluat și a fost reinventată de-a lungul secolelor pentru a deveni un element de bază atemporal și un must-have pentru orice femeie (și bărbat), iar originea ei datează de la nici mai mult nici mai puțin decât anul 1500 î.Hr.

camasa jpg

În Egipt a apărut pentru prima dată lucrul cel mai apropiat de ceea ce înțelegem astăzi ca fiind o cămașă. O haină subțire de in, cu o deschidere în față pentru a putea fi îmbracată pe cap, piesă căreia, mai târziu, în Imperiul Roman, i s-au adăugat mâneci, devenind cunoscută sub numele de tunică.

La început, cămășile erau considerate o piesă de lenjerie intimă, erau purtate ca un tricou și ascunse sub îmbrăcăminte, permițând să se vadă doar gulerul. Funcția sa principală era de a proteja pielea și de a menține îmbrăcămintea exterioară curată.

Cămășile așa cum le cunoaștem acum datează de la începutul secolului XX, dar la sfârșitul secolului al XIX-lea prima cămașă cu nasturi de sus în jos a fost înregistrată în Anglia. În secolul al XIX-lea și începutul secolului XX, singurii oameni care purtau cămăși erau aristocrații și oamenii de bună reputație care își permiteau să le spele des și să le păstreze mereu curate.

Canal 33 îți propune 5 ținute în care cămașa albă este în centrul atenței.

Ținuta 1 este formată din poate cea mai întâlnită combinație zi de zi,cămașă albă cu jeanși, dar o putem personaliza prin atenția la detalii. Cămașa este oversized, cu mânecile îndoite,nu este purtată pe afara ci introdusă în pantalonii de culoare neagră cu talie înaltă pentru a crea impresia de picioare mai lungi. Pantofii negri de lac au un toc mic, stabil și  geanta stil coș de rafie dau ținutei un aer relaxat, lejer. Este un look pe care îl poți purta cu încredere , oriunde, în orice ocazie.

Citește continuarea pe canal33.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net