Click! îţi spune care sunt primele reduceri de după Sărbători

Ultima actualizare:
info
info

Nici nu au trecut bine sărbătorile de iarnă că magazinele şi-au şi afişat primele reduceri şi promoţii. Este vorba despre produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte care sunt acum mai ieftine chiar şi cu până la 60, 70%. Asta, în ideea în care sezonul adevăratelor reducerilor începe din 15 ianuarie. Uite ce poţi cumpăra la un preţ derizoriu!

A trecut Moş Crăciun, dar ne aşteaptă „Moş Promoţie"!Şi, dacă anul trecut ai păstrat ceva bani la ciorap, acum te vei desfăta în voie printre rafturile şi raioanele cu îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii.

În aceste zile, magazinele sunt  pustii, clienţii sunt foarte puţini, iar vânzătorii nu ştiu ce să mai facă pentru a nu rămâne cu marfa nevândută. Te servesc cu orice, doar, doar vei cumpăra ceva. Iar pe unde priveşti vezi doar afişe, bannere şi anunţuri care mai de care mai colorate, cu reduceri ce-ţi iau ochii. Îţi vine să cumperi de toate, căci produsele sunt un adevărat chilipir!


    info
info

În lanţul de magazine Carrefour, hainele şi încălţămintea pentru bărbaţi, de damă şi copii au preţuri mai mici cu câteva sute de lei, iar de la Benvenuti poţi cumpăra ghete şi cizme ieftine cu până la 50, 60%.  

În magazinul Etic, un palton de iarnă care costa anul trecut 300 de lei ajunge acum la preţul de doar 150 de lei.

În magazinele de încălţăminte Leonardo, găseşti pantofi, ghete şi cizme la preţ redus mai ales pentru copii. Astfel, mai economiseşti alţi câţiva zeci de lei. Perioada marilor reduceri începe pe 15 ianuarie şi durează 3 luni, până pe 15 aprilie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net