Cum să ai 30 de ani, dar să pari de 20. Secretul a fost dezvăluit pe TikTok

Ultima actualizare:

Isabelle Lux are 30 de ani, dar nimeni n-o crede. Tânăra își menține frumusețea apelând la trei secrete de beauty pe care, recent, le-a dezvăluit într-un videoclip postat pe TikTok. 

image

Isabelle Lux a recunoscut că nu concepe să-și trăiască viața fără tratamente cosmetice și de înfrumusețare. Dar se referă la cele naturiste sau pe care le poți urma acasă. Ea a încercat de când se știe să-și mențină tenul cât mai ferm și cât mai tânăr și a apelat, de-a lungul timpului, la multe trucuri. Trei dintre cele mai importante le-a dezvăluit recent pe o rețea de socializare pentru că a spus ea, e cazul să nu mai fie un secret pentru nimeni.

Primul sfat: Slugging - o tendință care a explodat pe tiktok

Slugging-ul presupune să-ți pui un strat gros de vaselină comercială pe toată fața înainte de culcare. Este un ritual asiatic de înfrumusețare. Cum se procedează? Îți faci rutina de noapte obișnuită - demachiant, esență, seruri și cremă obținută, iar apoi o cremă ocluziva. Cele mai multe dintre femei folosesc vaselina, denumită și ulei mineral sau petroleum jelly. Logica din spatele acestei tendințe este că produsele de îngrijire a pielii se pot evapora noaptea. Și având în vedere că vaselina este ocluzivă (creează o barieră fizică pe stratul superior al pielii), aceasta va reține umiditatea și va preveni pierderea de apă sau de produs de pe ten. În acest fel, va spori puterea tuturor produselor din rutina de îngrijire a pielii pentru o perioadă mai lungă de timp. Fanii K-Beauty recurg la slugging de ani buni pentru a obține pielea aceea moale ca de bebeluș. "Această tehnică poate funcționa deoarece vaselina acționează ca emolient și ocluziv, astfel încât înmoaie pielea în timp ce acționează ca o barieră pentru a bloca umiditatea și a preveni pierderea hidratării", a declarat pentru ziarul TODAY'S Dr. Sejal Shah, un dermatolog din New York.

image

Tendința a explodat recent pe TikTok și provine din Coreea de Sud, o țară binecunoscută pentru produsele sale incredibile de îngrijire a pielii, care creează pielii un aspect tineresc și strălucitor.

Este recomandată mai ales dacă ai pielea uscată. Crema ajută la blocarea umidității în piele, un lucru esențial și perfect pentru lunile de iarnă.

Isabelle spune că poate confirma că tehnica funcționează, deoarece a folosit-o timp de 15 ani înainte de a realiza că există chiar și un cuvânt pentru ea.

image

Cum se aplică corect produsele pentru ochi 

Al doilea sfat al ei: atunci când folosim produse de îngrijire pentru ochi precum loțiuni, creme sau seruri, acestea se aplică cu vârful degetelor, dar nu prin masajul pielii ci prin bătăi ușoare cu degetele exact în zona de aplicare. Două avantaje oferă această tehnică. În primul rând, va acționa exact în locul unde este aplicat, oferind beneficii maxime. În al doilea rând prin dezumflarea pungilor de sub ochi dar și a pleoapelor pomeții vor părea mai proeminenți.

Al treilea sfat: poartă mască din mătase pentru dormit 

Ultimul sfat al Isabellei este să ne acoperim ochii cu o mască din mătase atunci când dormim. Ea a spus că de-a lungul timpului s-a trezit cu riduri fine în jurul ochilor însă, odată ce a început să folosească masca din mătase, acestea au dispărut. 

Utilizatorii au fost recunoscători pentru sfaturile Isabellei, mai ales că tânăra pare o adolescentă, nu o femeie de 30 de ani. Un user a scris: „Totuși nu cred că ai 30 de ani!” Într-un alt mesaj o persoană a declarat că fata pare adolescentă, deci sfaturile sale de beauty chiar funcționează.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net