Ce haine să porți ca să pari mai înaltă. Sfaturi de la stiliști

#Best buys
image

Cu aceste trucuri de stil nu doar că vei fi percepută ca fiind mai înaltă, vei arăta şi mai slabă decât de obicei.

Învață ce haine să porți și, de acum înainte, achiziţionează mai multe articole care alungesc. Renunţă să mai porţi tocuri înalte şi poartă rochii şi bluze în dungi verticale, pentru că acestea alungesc vizual silueta.

Dacă eşti mică de statură, poţi purta în continuare blugi pe forma piciorului şi fuste pe corp, tip stilou, pentru că acestea dau impresia de înalt. Când vrei să porţi haine largi, cum sunt cardiganele, este obligatoriu să ai pe dedesubt outfituri potrivite cu măsurile tale. Altfel, vei da senzaţia că hainele sunt mari de tine, accentuând că eşti mică de statură.

Blugii evazați

Blugii cu talie joasă sunt în trend, la fel şi cei evazaţi. Ambele modele de pantaloni au revenit în forţă şi sunt ideale pentru femeile care îşi doresc să fie mai înalte. Când porţi fuste şi pantaloni scurţi, mizează pe cei cu talie înaltă. Modelele cu talie joasă reduc optic înălţimea.

Găsești mai multe modele interesante de blugi evazați aici (click pe link pentru detalii).

Pantofi în culori neutre

Dacă porţi pantofi cu toc de câţiva centimetri, adaugi înălţime staturii tale. Efectul este potenţat dacă alegi încălţăminte în culori neutre, nude. Nuanţele nude alungesc optic linia picioarelor, indiferent dacă porţi o fustă scurtă sau o pereche de blugi tip boyfriend.

Poți găsi modele de pantofi la modă aici

Regula de aur a treimilor

Când îţi alegi hainele, ai face bine să eviți obiectele vestimentare care înjumătăţesc silueta, cum ar fi ţinutele deux-pièces. De exemplu, ia un tricou sau o bluză mai lungă, peste fund, şi o fustă dreaptă ori pantaloni drepţi cu talie înaltă.

De asemenea, poţi îmbrăca o pereche de jeanşi cu talie înaltă şi o bluză scurtă. Este un truc prin care atragi atenţia asupra părţii mai lungi a corpului.

Hainele cu umeri voluminoşi, de evitat

Chiar dacă sunt în trend bluzele, tricourile şi rochiile cu umeri mari, întăriţi, tu trebuie să le eviţi, pe cât posibil. Astfel de piese vestimentare îţi vor face silueta dreaptă şi compactă.

O singură culoare

O altă recomandare vestimentară pentru mignone este să îmbraci haine de aceeaşi culoare, eventual în nuanţe diferite. De exemplu, la o pereche de blugi evazaţi de un albastru închis asortezi o bluză de un albastru deschis.

Decolteul în V

În garderoba ta trebuie să fie câteva modele de rochii şi bluze cu decolteu în formă de V. Acest tip de decupaj este ideal pentru cele care vor să pară mai înalte. Decolteul în V subţiază optic bustul, iar acest truc dă senzaţia că eşti mai înaltă.

Găsești sute de idei de ținute cu decolteu în V AICI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net