Cum să faci ținute stilate și elegante cu puloverul cu guler. Vei arăta ca o divă!

 Ce ai face dacă ți-am spune că puloverele cu guler sunt cea mai modernă și stilată piesă pe care o poți avea în acest sezon?

Un pulover supradimensionat şi o fustă vaporoasă  pentru o ţinută chic  jpeg

Pe langă faptul că este o piesă vestimentară foarte călduroasă și confortabilă, va deveni noua ta preferată, așa cum ne prezintă stilul stradal în o mie și una de moduri de a-l folosi, în afara combinațiilor clasice sau cu look-uri monocromatice pentru care se optează de obicei.Deși puloverele pe gât pot fi groase, decupate, tricotate, sau moi ca mătasea, unul negru simplu este întotdeauna elegant. Rafinat, dar actualizat, este o declarație de stil puternică, fără a fi nevoie să încerci prea mult. Poate de aceea a fost o piesă de vestimentație emblematică pentru toată lumea, de la Steve Jobs la Audrey Hepburn.

Aruncă unul sub o cămașă albă cu câțiva nasturi în V desfăcuți, folosește-l pentru a umple un decolteu sub jachete și blazere sau asortează un pulover pe gât negru și cizme cu o fustă lungă sau midi de vară, pentru o notă călduroasă a look-ului tău de zi de zi.În ciuda pozitivității corpului și a atitudinii „port ceea ce îmi place” de pe rețelele de socializare, ține totuși cont de propriile proporții. Puloverele voluminoase, supradimensionate, cu guler , se potrivesc bine cu pantaloni subțiri, colanti, sau blugi strâmți și drepți. Contrastul de proporții te poate ajuta.  

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net