Cum să îți pui fundițele în păr, primăvara aceasta

Fundițele de păr pe care le purtam adesea în copilărie s-au întors în forță în sezonul primăvară-vară și sunt exact accesoriul de care vei avea nevoie pentru a da ținutelor tale un detaliu cochet, care nu va trece neobservat.

De catifea sau din satin, fundele de păr sunt accesoriul de care ai nevoie
De catifea sau din satin, fundele de păr sunt accesoriul de care ai nevoie

Tendința panglicilor și a fundițelor se aprinde datorită esteticii „coquette” care a cucerit lumea. Prima dată când am văzut o abordare asupra acestui stil a fost în timpul Săptămânii Modei de la New York, primăvară-vară 2024, când modelele de la Sandy Liang, Collina Strada, Christian Siriano și Mirror Palais au defilat cu una dintre coafurile în tendințe ale sezonului: panglici de păr care variau de la cele mai delicate, la cele mai extravagante.

De atunci, am înțeles pe deplin că fundele sunt o tendință de accesorii pentru a decora chiar și cele mai simple coafuri. Fie că este drăguță și cochetă pe roz, strălucitoare sau inspirată de stilul minimalist precum le foloseau Brigitte Bardot și Catherine Deneuve, pangilicle au fost considerate potrivite pentru toate evenimentele din acest sezon.Dacă nu prea știi cum să adaptezi această tendință fără să simți că ești la școala primară, iată 5 vedete care îți vor servi drept inspirație pentru a crea un look cu funde în stilul „coquette” fără a da greș. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drona shahed 136 din Iran Captura Youtube webp
image
image
image
image
image
image
fericire jpg
Pleci la shopping  5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg
cub horoscop 3 gif
femeie trista jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
pate ficat casa jpg
femeie insarcinata jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net