Cum să scoți vopseaua din păr fără să te decolorezi. Un singur ingredient banal te scapă de culoare

Cum să scoți vopseaua din păr fără să te decolorezi! Dacă te-ai săturat de culoarea de păr actuală și vrei să revii la cea naturală sau vrei să încerci altă nuanță de vopsea dar ai nevoie de o decolorare înainte, atunci iată o listă cu ingrediente pe care le poți folosi în acest sens. Printre ele se află și un ingredient banal care te scapă de culoare

par jpg

Cum să scoți vopseaua din păr fără să te decolorezi

Bicarbonatul de sodiu este un produs care poate fi folosit pentru a îndepărta culoarea părului. Amestecați părți egale de bicarbonat de sodiu și apă pentru a forma o pastă, apoi masați-o pe părul ud. Lăsați să acționeze câteva minute înainte de a clăti cu apă caldă.

Oțetul este adesea folosit ca o alternativă naturală. Pur și simplu amestecați o parte de oțet cu două părți de apă și turnați-l pe cap după șamponare. Clătiți cu apă rece după câteva minute. Este posibil să fie nevoie să faceți acest lucru de mai multe ori pentru a îndepărta toată culoarea din păr.

Sucul de lămâie este un alt produs natural care poate fi folosit pentru a îndepărta vopseaua de păr. Amestecați suc proaspăt de lămâie cu o cantitate egală de apă și aplicați-l pe păr ca și cum ați face o clătire cu oțet. Lasă-l să acționeze timp de 15-20 de minute înainte de a-l clăti cu apă rece. Este posibil să fie nevoie să repetați acest proces de mai multe ori pentru cele mai bune rezultate.

Tabletele de vitamina C pot fi, de asemenea, folosite ca o modalitate eficientă de a îndepărta vopseaua de păr în mod natural. Pur și simplu zdrobiți câteva tablete și amestecați-le cu o cantitate egală de apă pentru a forma o pastă, apoi aplicați-o uniform pe părul dumneavoastră umed.

Lăsați să acționeze timp de 30 de minute înainte de a clăti cu apă rece, urmată de șamponare și condiționare ca de obicei. Este posibil să fie nevoie să repetați acest proces de mai multe ori pentru cele mai bune rezultate. Această metodă funcționează cel mai bine pe vopselele semipermanente. Dacă părul dumneavoastră este vopsit cu o vopsea permanentă, este posibil să doriți să încercați o altă metodă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net