Cum să te tunzi după 50 de ani pentru a arăta mai tânără. 3 tunsori care îți șterg 10 ani de pe chip

Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Există o concepție greșită, învechită, conform căreia femeile de peste 50 de ani trebuie să aibă părul scurt, însă, un look bine pus la punct poate ascunde anii. Iată 3 tunsori care te întineresc.

Cum să te tunzi după 50 de ani pentru a arăta mai tânără / foto: arhiva Click!
Cum să te tunzi după 50 de ani pentru a arăta mai tânără / foto: arhiva Click!

Coafura unei femei poate să-i adauge acesteia ani în plus, mai ales dacă nu este aleasă în mod corect. Specialiștii spun că după vârsta de 50 de ani este mult mai ușor să faci o alegere greșită în ceea ce privește tunsoarea pe care o alegi.

Fără exagerare, tunsoarea potrivită ne poate face mai tineri cu 5-10 ani. Iar principala greșeală pe care o fac femeile este aceea de a se ține de o coafură timp de mulți ani. În timp ce tunsorile pixie și boburile încadrează frumos o față matură, la fel o pot face și tunsorile de lungime medie și șuvițele lungi.

3 tunsori care îți șterg 10 ani de pe chip

De exemplu, părul lung bine îngrijit este frumos la orice vârstă. Dacă nu vrei să renunți la lungime, dar totuși vrei să fii la modă, alege o tunsoare în scări și un vopsit balayage! Este o tunsoare care, fără doar și poate, te va întineri, chiar dacă ai trecut de vârsta de 50 de ani.

De asemenea, o altă alegere elegantă și stilată la orice vârstă este bobul mediu. Bobul mediu e alegerea ideală, indiferent dacă te vopsești sau vrei să rămâi la culoarea ta naturală, atunci când îți dorești să păstrezi și decența vârstei, și eleganța, dar și un aer fresh.

În cele din urmă, alegerea potrivită pentru orice femeie trecută de 50 de ani, dar care își dorește să se simtă tânără și frumoasă, este tunsoarea clasică, medie, cu breton subțire. Chiar dacă ai părul ondulat, creț sau drept, bretonul îți garantează o schimbare care îți schimbă complet fizionomia. În timp ce tunsorile pixie și boburile încadrează frumos o față matură, la fel o pot face și tunsorile de lungime medie și șuvițele lungi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net