Culorile de păr perfecte pentru femeile de peste 50 de ani. Trucurile de frumusețe recomandate de experți

Indiferent de vârsta pe care o avem, există nenumărate trucuri de frumusețe ingenioase, care ne vor ajuta să arătăm mereu tineri. Iar dacă știm ce la ce tunsoare să apelăm, cât și la ce culoare de păr, putem avea un aspect tânăr chiar și odată ce trecem de 50 de ani!

Părul blond cu nuanțe mai închise la rădăcină este o alegere perfectă / foto: Pinterest
Părul blond cu nuanțe mai închise la rădăcină este o alegere perfectă / foto: Pinterest

Deja știm cu toții că există anumite tunsori care ne pot ajuta să arătăm mai tineri (sau mai bătrâni, dacă nu se potrivesc formei feței noastre), însă și culoarea părului este la fel de importantă. Pentru femeile care au trecut de 50 de ani, anumite culori pot să le ajute să arate chiar și cu 10 ani mai tinere!

Iar primul sfat oferit de experți este și cel mai simplu: să ne întoarcem la culoarea noastră originală! Această variantă, deși pare una simplă, este cea mai eficientă, mai ales atunci când culoarea noastră originală de păr este și una care ne face să ne simțim confortabili în propria piele.

Culorile de păr care ne pot face să arătăm mai tineri

Iar dacă avem un păr șaten, putem să adoptăm o coafură mai scurtă, iar apoi să adăugăm câteva șuvițe puțin mai deschise la culoare, pentru un aspect și mai deosebit.

O altă opțiune perfectă este părul blond, cu nuanțe mai închise la rădăcină. Poate că deja am observat că această combinație este favorita vedetelor de la Hollywood, fiind perfectă indiferent de vârstă. În general, culorile deschise, mai ales nuanțele de blond, sunt perfecte pentr a ne face să arătăm mai tineri.

Iar dacă tot vorbim despre păr blond, este important să știm că șuvițele de blond șters, datorită aspectului lor natural, sunt perfecte pentru femeile care își doresc să arate cât mai tinere. Iar tunsoarea bob, alături de această culoare de păr, este o alegere perfectă! O altă opțiune interesantă este să utilizăm șuvițe șatene și roșcate, care alături de o tunsoare bob, sunt ideale pentru femeile care vor să arate cu un deceniu mai tinere!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
horoscop jpg
inghetata lamaie adobestock jpg
om care numara banii jpg
Batrani pensionari fericiti FOTO Shutterstock jpg
horoscop freepik jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (9x16) jpeg
1000088088 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net