Îngrijirea unghiilor exfoliate. Trucuri care dau rezultate bune acasă


    Îngrijirea unghiilor exfoliate. Poţi scăpa de această problemă chiar la tine acasă foto: Click!
Îngrijirea unghiilor exfoliate. Poţi scăpa de această problemă chiar la tine acasă foto: Click!

O manichiură impecabilă te poate salva în multe situaţii, mai ales că mâinile sunt cel mai adesea cartea de vizită a unei persoane. Ce te faci când unghiile nu arată aşa cum ţi-ai dori? Click! ţi-a pregătit o serie de trucuri pentru îngrijirea unghiilor exfoliate pe care poţi să le încerci acasă.

Femeile sunt în special preocupate să aibă unghii sănătoase, însă nici bărbaţii nu neglijează acest aspect. Când unghiile se deshidratează şi îşi schimbă compoziţia, ele se subţiază, se agaţă şi se rup. Acestea sunt semne că trebuie să iei urgent măsuri. Cei mai mari duşmani sunt agenţii chimici din produsele pe care îi folosim la curăţenia casei. Pentru a evita exfolierea unghiilor cel mai bine ar fi să folosim mănuşi de cauciuc atunci când splălăm vasele sau când facem alte treburi gospodăreşti, deşi uneori acestea ne încurcă peste măsură. Specialiştii spun că este indicat ca după fiecare spălare pe mâini să folosim o cremă hidratantă.

Îngrijirea unghiilor exfoliate. Tratament simplu pentru regenerare

Un tratament naturist simplu pentru regenerarea unghiilor este amestecul a două linguri de ulei de măsline cu zeama de la o jumătate de lămâie. Cele două ingrediente se pun pe foc, se încălzesc şi apoi se înmoaie unghiile. Se lasă până lichidul se răceşte. Pentru rezultate vizibile, acest tratament se repetă în fiecare seară timp de două săptămâni.  

Îngrijirea unghiilor exfoliate. Uleiul şi oţetul de mere, soluţii salvatoare

Un amestec dintr-o lingură de ulei de măsline, de argan sau de migdale cu o lingură de oţet de mere ne poate scoate din încurcătură. Înmoaie unghiile timp de 10 minute. Repetă tratamentul timp de o săptămână. Vei observă că acest amestec nu doar regenerează şi întăreşte, ci şi accelerează creşterea unghiilor.

Îngrijirea unghiilor exfoliate. Vitamina A te poate scoate din încurcătură

Un alt tratament pentru a trata unghiile exfoliate este utilizarea unei fiole de vitamina A uleioasă. În fiecare seară înainte de culcare se masează unghiile cu acest ulei. În timp, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Îngrijirea unghiilor exfoliate. Mierea şi laptele pot face minuni

Un tratament eficient şi uşor este să apelăm la produse pe care sigur le are orice gospodină în propria bucătărie. Un amestec dintr-o lingură de miere, două gălbenuşuri şi trei linguri de lapte călduţ poate ajuta. Înmoaie unghiile în compoziţia obţinută timp de 15-20 de minute, după care, clăteşte cu apă călduţă. Aceste ingrediente hidratează şi hrănesc unghiile, făcându-le mai rezistente şi mai sănătoase.

Îngrijirea unghiilor exfoliate. Sarea de mare şi bicarbonatul de sodiu sunt excelente

Se încălzeşte o jumătate de litru de apă în care se dizolvă o linguriţă de sare de mare. În această apă, degetele trebuie ţinute timp de aproximativ 20 de minute, după care se aplică o crema hidratantă. Se repetă procesul în fiecare zi, timp de o săptămâna. O pastă din bicarbonat de sodiu şi apă pe care să o freci cu ajutorul unei periuţe de dinţi pe unghiile deteriorate poate face minuni. Pe lângă faptul că le întăreşte, bicarbonatul de sodiu, la fel că şi lămâia, albeşte suprafaţă unghiei.

Îngrijirea unghiilor exfoliate. Tratament cu ceară de albine

Dacă se întâmplă ca unghiile să se rupă foarte uşor şi des, atunci este bine să urmăm un tratament naturist cu ceară de albine. Astfel, se amestecă cinci grame de ceară topită cu un gălbenuş şi cu o lingură de miere şi se aplică în fiecare seară pe unghii. Se lasă la acţionat peste noapte.

Îngrijirea unghiilor exfoliate. Ai grijă cum foloseşti pila

Atunci când pilim unghiile, trebuie să facem mişcări în aceeaşi direcţie. Acest lucru va împiedică exfolierea. Înainte de aplicarea ojei, trebuie folosite produse comestice care întăresc unghiile.

Îngrijirea unghiilor exfoliate. Poate fi semn de carenţe în organism

Dacă totuşi, suntem atente la aceste aspecte, dar unghiile continuă se se exfolieze, nu trebuie neglijat acest aspect, căci poate fi semn de carenţe ale mineralele din organism. Exfolierea unghiilor poate indică lipsa calciului, magneziului sau vitaminelor din organism. De aceea, ar fi bine să recurgem la o alimentaţie corectă şi să urmăm o dietă sănătoasă. Sunt indicate alimente bogate în fier, calciu şi magneziu (spanac, ouă, cereale integrale, legume verzi, peste) şi alimente bogate în vitaminele A, B6 şi C (banane, migdale, morcovi, linte, citrice).

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
jenna ortega (1) jpg