Mască de față cu orez, în locul injectărilor cu botox. Vei părea cu 10 ani mai tânără!

Cu siguranță chiar și tu ai văzut, măcar o dată, ce ten impecabil au femeile asiatice. Fără riduri, fără acnee, fără semne, fără nimic. Parcă sunt perfecte! Te întrebi oare care este secretul lor? Nu-ți face griji, ți-l dezvăluim chiar noi: masca de față cu orez!

Mască de față cu orez
Mască de față cu orez

Dacă unele femei sunt înzestrate de mama natură cu un ten impecabil, lipsit de riduri, acnee, pete sau alte detalii care le fac să le acopere cu anticearcăn și fond de ten, altele se bucură de un ten impecabil. 

Pentru cele mai puțin norocoase există, totuși, numeroase soluții pentru a arăta ca „scoase din cutie”. 

Cea mai simplă mască de față cu orez, miere și lapte 

Așa cum v-am spus, secretul pentru un ten impecabil, mai ales lipsit de riduri, este masca de față cu orez, la care mai trebuie să adăugăm lapte și miere. Se prepară extrem de simplu, iar efectele se văd după numai o lună de utilizare. 

Iată de ce anume ai nevoie și cum trebuie să o prepari!

Cu numai 3 linguri de orez poți face minuni pentru tenul tău. Pentru a obține apa de orez este necesar să fierbi cele 3 linguri de orez și să-l lași pe foc până ce apa devine ca o pastă. Lasă totul la scurs, iar lichidul obținut păstrează-l, căci vei avea nevoie și de el!

Peste pasta de orez obținută adaugă o lingură de miere și una de lapte și amestecă bine tot conținutul. Aplică masca pe ten și lasă-o să acționeze timp de 30 de minute, chiar și o oră. După ce a trecut timpul, clătește bine fața cu apa de la orezul fiert, pe care ai pus-o la păstrat. Practic, nimic nu se aruncă!

Citește și - Mască de față cu aloe vera, miere și lămâie. Ce proprietăți are această mască pentru ten

Folosește această mască cel puțin odată pe săptămână și vei vedea rezultate miraculoase asupra tenului tău. Acneea, dar și ridurile, vor dispărea ca prin minune, astfel că nu vei avea vreodată nevoie de injecții cu botox, pentru a le diminua. 

Ce proprietăți are orezul pentru ten

Cunoscut încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale miraculoase, orezul poate fi cel mai bun prieten al tenului cu probleme. 

Apa de orez poate fi păstrată la frigider chiar și 4 zile și se poate folosi nu numai în scopul îndepărtării măștii, ci și drept loțiune tonică, dimineața. 

Asiaticii consideră că orezul este o adevărată minune și îl folosesc în numeroase obiceiuri. Pentru ten, orezul este nemaipomenit atunci când vine vorba de riduri și chiar de cearcăne, căci atunci când este folosit, împrospătează și conferă un aspect lucios și curat pielii. 

Are, de asemenea, proprietăți antibacteriene, deci ne ferește chiar și de microbii din mediul înconjurător, care pot fi atât de dăunători tenului și pot cauza, pe termen lung, probleme serioase. 

Tot cu apa de orez poți face masaj facial. Tot ce trebuie să faci este să o pui în formele de cuburi de gheață, iar atunci când îți simți tenul obosit, să plimbi cubul de gheață cu apă de orez pe toata suprafața feței, cu mișcări circulare și blânde. Acest obicei îți poate aduce o îmbunătățire semnificativă a tenului, te poate scăpa de acnee, de riduri, de cearcăne și chiar de anumite răni superficiale, căci orezul are și proprietăți cicatrizante.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net