Vrei să te vopseşti? Stiliştii îţi spun ce se poartă în materie de culori anul acesta

Ultima actualizare:

    Se poartă mai multe nuanţe combinate
Se poartă mai multe nuanţe combinate

Coafura este cel mai de seamă „accesoriu" al tău anul acesta. Nu ai nevoie de tunsori sofisticate şi nici de culori puternice, care sar în ochi. Frumuseţea constă în combinarea mai multor nuanţe de şuviţe, de intensităţi diferite.

Trendurile 2014 în hairstyling au fost date aseară, în cadrul Galei Wella, un spectacol plin de culoare prezentat de Mihaela Rădulescu. Stiliştii au renunţat la coafuri extravangate, ciudate, şi au venit cu un nou curent - unul mai apropiat de natură.

„Culorile părului nu mai sunt atât de puternice, electrizante. Acum se merge pe mai multe nuanţe mai pale, de intensităţi diferite, combinate atât pe lungimea firului de păr, cât şi pe orizontală. Culorile nu sunt amestecate haotic, ci sunt bine gândite astfel încât, cu ajutorul lor, poţi crea texturi, poţi da senzaţia de volum în anumite zone etc. Nu se mai poartă roşul întens, maroul intens, ci estompate. Blondul nu mai e într-o singură culoare, ci mai multe pe aceeaşi lungime de păr. Chiar dacă se merge pe natural, nu înseamnă că e ceva simplu, uşor de realizat acasă", aflăm de la Răzvan Andrei, unul dintre stiliştii de top ai Wella Professionals.

Mai concret, coafura îţi poate schimba imaginea fără să sară neapărat în ochi. Formele părului devin fluide, flexibile şi foarte naturale. O altă noutate în ceea ce priveşte culoarea coafurii este griul, introdus în paleta de culori ca un catalizator. Şuviţele de gri sunt alăturate unor culori luminoase şi naturale precum blondul muştar, roşul cărămiziu sau brunetul voalat.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net