Oul fiert, alimentul minune pentru organism. Cât de des este indicat să-l consumi

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Unul dintre alimentele care nu ar trebui să lipsească din alimentaţia ta este oul, însă nu consumat oricum, ci fiert. Oul fiert este o adevărătă oază de sănătate, spun nutriţioniştii care recomandă consumului lui de mai multe ori pe săptămână. Îl poţi consuma ca atare, adăuga în salate sau îl poţi combina cu diverse alte legume.

Oul poate face parte din toppingul pentru pizza, se potriveşte la micul dejun, cu pâine prăjită, la prânz într-un sandviş rapid şi consistent sau seara cu felii de castravete, morcov şi puţin suc de lămâie. În plus, îl poţi savura şi simplu cu sare, piper şi puţină boia de ardei dulce, scrie eva.ro.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Analizele de sânge nu descoperă cancerul. Un medic recomandă: "Nu neglijaţi aceste investigaţii"Încearcă aceste trucuri şi n-o să-ţi mai fie frig iarna. 5 sfaturi în sezonul rece

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net