Răsfaţă-te cu un tort apetisant de piersici

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 7 ouă, 1 ½ cană zahăr, 1 ½ cană făină, 3 linguri cacao, 5 linguri ulei, 2 linguriţe rase praf de copt

Pentru cremă: 3 linguri gem de caise, 500 ml frişcă lichidă, 20 g cacao, 100 g ciocolată de menaj, 1 esenţă de rom, 50 g zahăr, 400 g piersici din compot, filigran de ciocolată

Mod de preparare:

Freci gălbenuşurile cu zahărul şi uleiul până devin cremă, le amesteci cu albuşurile bătute spumă, după care încorporezi încet făina cernută şi praful de copt.

Amesteci 2/3 din compoziţie cu cacao, 1/3 rămânând albă. Coci separat cele două blaturi într-o formă de tort unsă şi tapetată, la foc mediu, circa 30 de minute.

Baţi frişca cu zahărul şi esenţa de rom. Topeşti ciocolata de menaj, o laşi să se răcească şi o încorporezi în frişcă împreună cu cacaua. Tai blatul cu cacao în jumătate pe orizontală.

Află aici cum montezi desertul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net