Ți se îngrașă părul chiar și la câteva ore de la spălare? Iată cum poți scăpa pentru totdeauna de această neplăcere

Ultima actualizare:

Te-ai săturat să te speli des pe cap? Spune la revedere părului gras. Te grăbești și nu ai timp să ți-l aranjezi? Nu este nici o problemă. Chiar dacă nu este ceva nou pe piață, un mic truc a devenit viral pe TikTok – șamponul uscat. Și dacă nu știi cum să îl folosești corect, un hairstylist vine în ajutor și dezvăluie instrucțiunile pas cu pas.

Iată cum poți scăpa pentru totdeauna de părul gras
Iată cum poți scăpa pentru totdeauna de părul gras

Trucul pentru părul gras ce nu necesită spălare

Sfaturile utile pentru un păr gras, perfecte pentru zilele în care te grăbești, aproape că sună prea bine ca să fie adevărate. Dar, cu ajutorul unui hairstylist puteți obține un păr curat în doar câteva minute, fără a fi nevoie să vă spălați pe cap. Și dacă nu ai auzit niciodată de el, nu este nici o problemă, îți spunem noi cum poți folosi șamponul uscat. Așa că, nu este nevoie să îți mai faci probleme că nu ai niciodată timp și ți se îngrașă părul într-un timp scurt.

Recomandat de hairstylist-ul Tom Smith, șamponul uscat te scapă de problemele părului gras, iar dacă nu știi cum să îl folosești corect, acesta a explicat instrucțiunile pas cu pas: „Pentru părul care a devenit foarte, foarte gras și pur și simplu nu ai timp să-l speli, iată o modalitate foarte bună prin care șamponul uscat te poate scăpa de problemă.

Pulverizați mult șampon uscat pe orice zonă uleioasă a scalpului. Nu vă faceți griji dacă arată prea alb și pudrat, veți scăpa de asta într-o secundă. După ce l-ați pulverizat pe toate zonele uleioase, lăsați-l timp de două minute să acționeze - asta va da particulelor din șamponul uscat timp pentru a absorbi uleiurile din păr și scalp.

Apoi, utilizați un uscător de păr pe modul rece și o perie blândă pentru păr, și pur și simplu «uscați-vă» părul și periați toate aceste particule de pulbere. Acele particule au absorbit uleiul, iar aerul rece al uscătorului de păr le îndepărtează, curățănd astfel părul”, a explicat Tom Smith într-un videoclip, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Imediat, urmăritorii i-au mulțumit expertului pentru sfaturi. „Da! Nu aveam apă caldă și trebuia să mă spăl pe păr înainte de muncă... acestă metodă m-a salvat!”, „De obicei, îmi pun șamponul uscat în păr cu o noapte înainte. Mulțumită lui, stau 4-5 zile fără să mă spăl pe cap”, au fost doar câteva dintre comentariile aduse de aceștia.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
Burețel pentru fond de ten, beauty blender, valabilitate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net