Trucuri inedite de la vedete pentru un păr bogat și mătăsos: bere, usturoi, ceai de urzică

Vedetele autohtone îşi îngrijesc părul cu produse naturiste. Unele dintre ele folosesc bere, altele ulei de cocos, ulei de măsline, miere şi gălbenuş de ou. Îşi prepară aceste măşti singure şi spun că sunt mulţumite de rezultate. Iată ce „secrete” ne-au dezvăluit câteva artiste.

image

Mihaela Rădulescu, mască cu galbenuş de ou şi miere

Mihaela Rădulescu (52 ani) îşi pune pe podoaba capilară, mai multe măşti naturiste. Una dintre ele este pe bază de gălbenuş de ou cu două linguri de măsline şi una de miere. Se unge părul cu această pastă, apoi se spală cu şampon şi se clăteşte. Masca aceasta fortifică părul, se arată pe blogul vedetei.

O altă mască folosită de Mihaela pentru păr este alcătuită din jumătate de banană, două linguri de ulei de măsline şi două de apă. Compoziţia aceasta repară părul degradat. În schimb, o mască pe bază de maioneză, ulei de măsline şi miere hidratează părul. 

Lia Lungu foloseşte bere şi petrol

image

Interpreta de folclor Lia Lungu (68 de ani) are un mod inedit de a se îngriji. Pentru un păr mătăsos, ea întrebuinţează bere şi petrol, pe care îl achiziţionează de la o benzinărie din SUA, acolo unde locuieşte de când a venit pandemia.

„Eu cumpăr petrol de la benzinărie. Stau cu el câteva ore bune pe păr. Unele persoane nu pot sta mult pe cap cu el, dar eu reuşesc, nu mă deranjează. Fac acest lucru periodic. Apoi, mă dau pe păr cu bere. Frec bine capul, în special la rădăcină, iar părul meu arată curat şi mătăsos. Eu nu folosesc fixativ şi cât timp mă dau cu bere, părul meu stă foarte frumos, ca şi când aş folosi fixativ”, a declarat pentru Click!, interpreta de folclor, Lia Lungu. 

Corina Chiriac pune pe păr gaz lampant şi usturoi

image

Şi Corina Chiriac, în vârstă de 72 ani, povestea că foloseşte tratamente naturiste pentru păr. Cântăreaţa a vrut să-şi îndesească podoaba capilară şi atunci se dă pe păr cu gaz lampant şi usturoi, după ce le lasă la macerat.

Cu soluţia respectivă se stă pe păr câteva ore. Mai exact, părul se înfăşoară într-un prosop şi se lasă să acţioneze timp de câteva ore, apoi se spală părul cu şampon şi se clăteşte. „Bineînţeles, singura neplăcere va fi cea a mirosului de gaz, dar acesta dispare după o zi”, spune interpreta. 

Ioana Ginghină stă două ore cu o mască din ulei de susan, măsline şi cocos

image

Ioana Ginghină (44 ani) îşi face tratamente pentru păr din 3 uleiuri. Ai nevoie de cantităţi egale de ulei de susan, ulei de măsline şi ulei de cocos, încălzite, şi câteva picături de ulei esenţial de rozmarin. Poţi folosi alt ulei esenţial, de lavandă, de mentă. Aplici masca pe scalp şi pe toată lungimea părului şi stai cel puţin 30 de minute, deşi Ioana spune că stă minimum 2 ore cu masca pe păr.

“Rezultatele sunt vizibile pe loc, dar pentru rezultate pe termen lung trebuie să vă aplicaţi aceasta mască cel puţin o dată pe săptămână sau de maximum două ori”, spune actriţa. 

Ami apelează la cocos pentru orice 

image

Ami (32 ani) îşi pregăteşte singură măştile pentru ten, corp şi păr. Ingredientul ei preferat este cocosul. “Folosesc ulei de cocos pentru piele, păr şi ten, îmi prepar măştile şi cremele acasă. Dar nu mă opresc la produsele de îngrijirea corpului, ci îmi plac la nebunie şi prăjiturile cu cocos sau un pahar cu lapte de cocos proaspăt preparat de mine”, spune aceasta. Solista explică cum face amestecul pentru păr şi cum foloseşte fructul. „Sparg o nucă de cocos, răzuiesc pulpa, o amestec cu apă caldă, apoi o strecor cu un tifon steril. Fructul răzuit care rămâne îl folosesc ca scrub pentru piele”, spune cântăreaţa.

Pentru păr, foloseşte o mască din ulei de cocos, suc de lămâie, iaurt gras, ou şi miere. Aplică masca seara şi doarme cu ea pe păr până a doua zi. 

Elena Ionescu mizează pe ceaiul de urzică

image

Elena Ionescu (33 ani) adoră să stea la soare. Pielea îi capătă o nuanţă superbă, arămie, numai că părul nu e atât de “fericit”. Soarele îl decolorează şi îl usucă. Din acest motiv, îl spală cu gălbenuş de ou şi îl clăteşte cu ceai de urzică sau de nuci, ca să prevină decolorarea. Apoi lasă ceaiul pe păr, să se usuce natural. 

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
Ministrul Apărării Vasile Dîncu la Chişinău FOTO Facebook
image
image
image
image
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg
plinta decorativa parchet (2) jpg