12 ținute roz purtate de vedete, pe care le poți încerca și tu. Care e pe stilul tău?

Nu există an în care culoarea roz să nu aibă un cuvânt de spus în modă. În plus, nu ne îmbrăcăm după cum dictează designerii, ci după cum ne avantajează sau ne simțim bine. Roz este o culoare tonică, efervescentă, care nu doar că te scoate în evidență, dar îți schimbă și starea de spirit. Iată 12 vedete care arată adorabil în roz!

colaj vedete roz jpg

Roz, culoarea tonică ce ne transmite optimism, veselie și spirit ludic. Adorată de unii și evitată de alții, această culoare a fost îndrăgită de vedete și de creatorii de modă, fiind prezentă, în fiecare sezon, pe podiumurile internaționale, dar și în magazinele accesibile tuturor. 

Click! a adunat imagini cu ținute roz purtate de vedetele din România, cu diverse ocazii, și vă prezintă o galerie din care vă puteți inspira primăvara aceasta. Tot ce vă trebuie sunt niște accesorii potrivite și o doză de curaj, căci, cu siguranță, nu veți fi de neobservat. 

Elena Gheorghe, Adelina Pestrițu, Andreea Bănică, Viviana Sposub,  Andreea Mantea, Lora, Majda Aboulumosha, Gina Chirilă sunt doar câteva dintre vedetele pe care le-am remarcat că se simt minunat în roz și în toate variantele lui: roz pal, roz pudra, magenta, fuchsia, roz bombon, roz ciclam.

Cine poate purta roz

Roz e o stare de spirit, nu doar o culoare pentru vestimentație, însă dacă ne referim la haine, atunci specialiștii recomandă culoarea roz pentru brunete. Contrastul este foarte reușit și, deși pare o culoare estivală, roz se încadrează perfect în orice anotimp. Rozul merge minunat combinat cu gri, cu alb, cu lila (n.r. culoarea anului 2022), albastru, negru, dar și cu roșu, în combinațiile extravagante. 

VERY PERI, CULOAREA ANULUI 2022

Pantone Color Institute a anunţat în decembrie 2021 că „Lila, 17-3938 Very Peri” a fost aleasă culoarea anului 2022, fiind o nuanţă de violet apropiată de albastru, a cărei prezenţă stimulează „inventivitatea şi creativitatea”.

very peri culoarea anului 2022 shutterstock 2088658459 jpg

Demonstrând încrederea lipsită de griji şi o curiozitate îndrăzneaţă care încurajează spiritul creativ, intriganta culoare Lila 17-3938 Very Peri ne ajută să îmbrăţişăm acest peisaj al posibilităţilor şi să ne deschidem în faţa unei noi viziuni şi să ne rescriem vieţile”, au declarat reprezentanţii institutului într-un mesaj publicat pe site-ul oficial.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net