Uite de ce trebuie să naşti la 23 de ani


    Se pare că vârsta ideală la care femeile ar trebui să rămână însărcinate este 23 de aniFoto Click!
Se pare că vârsta ideală la care femeile ar trebui să rămână însărcinate este 23 de aniFoto Click!

Ştim că naşterea este cea mai dificilă încercare la care organismul fiecărei femei este supus când aceasta vrea să devină mămică. Deşi nu există naştere fără durere, şansele ca organismul să o suporte mult mai uşor la o vârstă tânără sunt mult mai mari.

Oamenii de ştiinţă au demonstrat că vârsta perfectă la care femeile sunt cele mai fertile este în jur de 23 de ani. Nu trebuie să neglijezi acest aspect, mai ales dacă vrei să ai o familie numeroasă.

7 motive pentru care trebuie să naşti la 23 de ani

1. Din punct de vedere medical, asta este vârsta la care fertilitatea atinge punctul maxim.2. Eşti matură din punct de vedere psihologic.3. Organismul este perfect dezvoltat. Organele funcţionează la capacitatea maximă.4. Sistemele organismului oferă cele mai bune condiţii pentru formarea embrionului şi dezvoltarea fătului.5. Ai cea mai multă energie psihică şi fizică.6. Nu ai probleme cu migrenele, oboseala, durerile musculare sau de oase, probleme care pot complica sarcina sau naşterea.7. Depăşeşti mai uşor simptomele neplăcute precum greşurile, ameţelile şi insomniile. 

Profesorul Allan Pacey din cadrul Sheffield University, expert în fertilitate, spune că femeile trebuie să ia în calcul faptul că organismul lor nu este oricând dispus să dea naştere unui copil. Ele nu sunt maşini care nasc copii. Allan mai spune că o naştere implică şi multe riscuri.

Nici femeile care vor numai un singur copil nu sunt excluse din discuţia expertului despre fecunditate. El spune că mai toate femeile care spun că vor numai un copil, ajung să nu mai poată naşte din cauza înaintării în vârstă. Ele amână până după 30 de ani, după ce se realizează din toate punctele de vedere. 

“ Vârsta de 23 de ani nu este deloc imatură, chiar dacă multe persoane consideră asta. De exemplu, dacă vrei să ai 3 copii, trebuie să te apuci devreme, pentru că după vârsta de 30 şansele sunt din ce în ce mai slabe. Plus că este indicat să nu-i naşti la intervale scurte ”, mai spune profesorul Parcez.

Specialistul are sfaturi şi pentru femeile care vor numai 2 copii. “Dacă vrei să ai doi copii, momentul perfect este să începi la vârsta de 27 de ani. Ai garanţia că este momentul oportun”, sfătuieşte expertul viitoarele mămici.

Un alt specialist în fertilitate, Dik Habbema, din Erasmus University (Roterdam)  poveste despre problema tinerilor la ora actuală. “Fiul meu are 35 de ani. Atât el, cât şi mulţi prieteni de-ai lui se confruntă cu decizia de a avea un copil. De fiecare dată au sentimentul că nu sunt pregătiţi, că au altceva de făcut”, spune Dik.

Cei doi oameni de ştiinţă au făcut un chestionar mai multor persoane cu vârsta sub 20 de ani pentru a le analiza planurile de viitor, în ceea ce priveşte viaţa ce cuplu. Rezultatul a arătat că tinerele nici nu se gândesc să nască până-n 30 de ani. 

George Burcea in Wednesday jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
incaltaminte pantofar jpeg
buchet lalele jpeg
eurovision jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
neti sandu jpeg
SAGA jpg