Vrei s─â fii sexy ┼či frumoas─â? Bea un pahar cu vin!

image
Vinul dilat─â pupilele ┼či d─â o culoare roz ├«n obraji

Vinul ├«i poate face pe oameni s─â par─â mai frumo┼či ├«n ochii celorlal┼úi, chiar dac─â persoanele din jur sunt treze, ├«ns─â doza optim─â este de doar un pahar, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Potrivit unui studiu realizat de cercet─âtorii de la Universitatea din Bristol, Marea Britanie, vinul ┼či alte tipuri de alcool provoac─â dilatarea pupilelor, ofer─â obrajilor o u┼čoar─â nuan┼ú─â de roz ┼či relaxeaz─â mu┼čchii faciali, iar oamenii par astfel mai abordabili ┼či mai dr─âgu┼úi.

├Äns─â pentru a profita la maximum de calit─â┼úile alcoolului, oamenii trebuie s─â se limiteze la un singur pahar, pentru c─â o cantitate mai mare de astfel de b─âuturi poate determina ├«nro┼čirea obrajilor ┼či o relaxare mai mare a mu┼čchilor faciali, astfel ├«nc├ót aspectul chipului devine unul nenatural.

La studiul cercetătorilor britanici au participat 40 de studenţi, care au consumat diferite cantităţi de alcool sau nu au băut deloc, fiind apoi fotografiaţi. Un alt grup de studenţi le-a evaluat nivelul de atractivitate al chipului, pe baza acestor fotografii.

Potrivit studiului, persoanele care consumaser─â un singur pahar cu alcool au fost considerate mai atractive dec├ót cele care nu consumaser─â deloc b─âuturi de acest tip. ├Än acela┼či timp, persoanele care consumaser─â minimum dou─â pahare cu alcool au fost considerate mai pu┼úin atractive dec├ót cele care s-au ab┼úinut de la a consuma b─âuturi de acest tip.

Cercet─âtorii cred c─â acest lucru are de-a face cu dilatarea pupilelor, care poate determina companionul s─â se simt─â atras de persoana respectiv─â.

De asemenea, ace┼čtia au spus c─â nu doresc s─â promoveze prin acest studiu consumul de alcool ├«n r├óndul popula┼úiei.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
oana roman 2 webp
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Previziuni Astale png
horoscop click lorina jpg
image png
cearta cuplu
pexels anastasia shuraeva 4091205 jpg
Re╚Ťet─â Cera Mih─âilescu png