Carmen Brumă ne învață cum să mâncăm de sărbători: «Am o strategie foarte bună»

Ultima actualizare:

Fire sportivă și energică, Carmen Brumă nu se lasă învinsă de bunătățile care vor trona pe masa de Crăciun și Revelion. Mai mult, ea îi sfătuiește pe toți să mănânce cu cap tot ceea ce le place și să nu uite de mișcare.

Carmen Brumă, sfaturi pentru siluetă. / Foto: Instagram
Carmen Brumă, sfaturi pentru siluetă. / Foto: Instagram

Invitată la "Acces Direct", cu 10 zile înainte de Crăciun și de startul meselor îmbelșugate care pot aduce nu numai kilograme în plus, ci și disconfort, Carmen Brumă a dat câteva sfaturi ușor de urmat, care garantează că după Anul Nou nu ne vom privi critic în oglindă.

Iubita lui Mircea Badea spune că din meniul de Sărbători nu este cazul să lipsească sarmalele, cozonacul sau cârnații, ci că totul stă în moderație și în alegerea momentelor potrivite pentru a le mânca.

Regulile lui Carmen Brumă de sărbători

Carmen Brumă face mișcare în fiecare zi. / Foto: Instagram
Carmen Brumă face mișcare în fiecare zi. / Foto: Instagram

Despre regulile pe care le respectă de sărbători în ceea ce privește mesele zilei, Carmen Brumă a precizat următoarele: "Am o strategie foarte bună. Sunt câteva reguli alimentare de care să te ții. Una ar fi să concentrezi toate aceste alimente care îngrașă, șoriciul, caltaboșul, toba etc, în prima parte a zilei, pentru a-i da șansa organismului să ardă, să consume alimentele până seara".

Și în ceea ce privește cina, dar și dulciurile specifice perioadei în care ne aflăm, vedeta are câteva sfaturi pentru a nu ne strica silueta.

"La masa de seară, trebuie să te limitezi la unu-două pahare de alcool și să ai grijă ca masa să conțină o salată din legume proaspete. O mănânci cu friptură. Poți să ai friptură cu salată și un pahar de vin. Nu e nicio tragedie dacă lucrul ăsta se întâmplă în perioada sărbătorilor. Cozonacul e bun, dar până în ora 15. După ce mănânci cozonacul, îl iei frumos pe soțul și vă plimbați. Pe unde puteți, în aer liber”, a povestit Carmen Brumă într-o discuție cu Mirela Vaida.

De asemenea, hidratarea și mișcarea în orice formă a ei ajută organismul și metabolismul să funcționeze corect.

Carmen Brumă: "O dată pe săptămână mănânc tot ce vreau"

Carmen Brumă arată senzațional la 44 de ani. / Foto: Instagram
Carmen Brumă arată senzațional la 44 de ani. / Foto: Instagram

Carmen Brumă povestea anul trecut, în exclusivitate pentru Click!, că atâta vreme cât vinde programe de slăbit și transformare corporală trebuie să fie cea mai bună variantă a ei. Sportul este o constantă care nu lipsește în nicio zi din viața iubitei lui Mircea Badea, iar la capitolul mâncare are grijă să o aleagă pe cea mai bogată nutritiv. O singură zi pe săptămână își permite să consume și alimente "interzise". Întrebată de reporterul Click! dacă nu face niciodată niciun fel de excese, fosta asistentă tv a explicat: "Fac excese, dar controlate şi programate. O dată pe săptămână, de obicei în weekend, îmi dau voie să mănânc tot ce vreau. Iar la mine asta înseamnă dulciuri. În ziua respectivă trebuie să fac obligatoriu sport".

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net