Ce bine îi merge afacerea lui Radu Ştefan Bănică! Cafeneaua e mereu plină

Ultima actualizare:

Radu Ștefan Banică, fiul lui Ştefan Banică Jr., a devenit antreprenor la doar 20 de ani și se pare că are succes cu propria cafenea din centrul Bucureștiului. La ora prânzului locația era plină şi doar două mese își așteaptau clienții.

cub radu stefan banica png

Ștefan Bănică se poate considera un tată mândru. Fiul său, Radu Ştefan, a deschis o cafenea, chiar în buricul Bucureştiului, iar totul pare a merge ca pe roate.

Afacerea lui Răducu este una de succes pentru că este implicat, iar fiul lui Bănică Jr. se ocupă personal de ea, chiar dacă are angajați. Paparazzii Click! au realizat, de curând, câteva fotografii la locație și în interior era full, iar afară doar două mese își mai așteptau clienții.

Citeşte şi: Fiul lui Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere din banii lui. Sora vitregă îl susține

Cafeneaua este cochetă și orice trecător se poate bucura de un mic dejun sau un brunch delicios, care poate conține un sandviș cu somon sau cu șuncă, ori o cafea foarte bună sau chiar un pahar de prosseco. Localul este deschis de luni până vineri, de la 8 dimineața până la 7 seara, iar în weekend de la ora 9 dimineața până la ora 7 seara, aşa că probabil Radu are clienţi mulţi şi treabă la fel de multă, dacă e să judecăm după imaginile surprinse recent. 

Radu Bănică, susţinut de Andreea Marin şi sora sa

Cafeneaua a fost deschisă acum cinci luni, iar sora vitregă a lui Radu, Violeta, i-a fost alături la acest eveniment atât de important din viața sa. Şi Andreea Marin a fost pe la localul lui Radu, semn că prezentatoarea TV ţine mult la băiatul lui Bănică. 

Andreea Marin cu Radu şi Violeta
Andreea Marin cu Radu şi Violeta

Citeşte şi: Adevărul despre relaţia Andreei Marin cu fiul lui Ştefan Bănică. Radu a dat cărţile pe faţă

"Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-au împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco", a scris Radu Ștefan Bănica, pe pagina lui de Instagram, atunci când își inaugura propria sa afacere, la vârsta de 20 ani.

Radu Bănică a muncit pentru banii lui de la o vârstă fragedă

Deși este fiul lui Ștefan Bănică Jr., Radu Ştefan nu s-a bazat pe banii tatălui şi este un exemplu pentru mulți tineri de vârsta lui. A avut îndrumarea și pârghiile tatălui său, dar a muncit de la o vârstă fragedă.

A făcut primii bani ca actor, participând cu roluri în numeroase piese de teatru, apoi a participat la diverse emisiuni şi concerte alături de tatăl său. Radu mai câștigă bani și din asocieri de imagine cu diverse branduri de haine și nu numai.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner roxana dobre salam png
banner tristan tate png
image
actualitate.net
image
actualitate.net