Actorul Florin Zamfirescu, la volanul unei mașini de tinerel: „Am dat 21.000 euro pe ea!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Florin Zamfirescu nu se dezminte! Celebrul actor de teatru și film a fost surprins recent în timp ce de îndrepta spre casă, de către paparazzii Click!, la volanul unei autoturism pe care în general doar un tinerel îl conduce. Îmbrăcat la patru ace, într-o cămașă de culoare albă și un sacou, acesta era foarte atent, în trafic, la volanul bolidului său, în valoare de 21.000 de euro.

Actorul Florin Zamfirescu face furori pe străzile din Capitală cu mașina de tinerel!

Florin Zamfirescu este unul dintre actorii care se respectă! A muncit o viață pe scena teatrului, dar și în producții cinematografice și tv, iar acum culege roadele. Are o casă cu două nivele în Mogoșoaia, lângă fosta soție, actrița Cătălina Mustață, și, mai nou, și-a achizionat o mașină, autoturismul pe care și l-a dorit foarte mult!

Citeste si: VIDEO Florin Zamfirescu, adevărul despre cele 3 neveste. Ce a putut să spună despre Cătălina Mustață: «Eu am răbdat cu ea»

Paparazzii Click! l-au surprins în drum spre casă pe actorul Florin Zamfirescu, iar micul bolid ne-a atras atenția, așa că l-am sunat să vedem de când și-a cumpărat mașina, dar și câți bani a dat pe ea.

„Îmi plac mașinile mai tinerești! Ăsta este al doilea an de când am acest autoturism. Am cumpărat-o în perioada în care nu erau interzise aceste mașini din cauza noxelor. Din 2020 este mașina. Am achiziționat-o din Japonia.

Persoana care vindea această mașină mi-a zis că nu mai are cum să o aducă și noul model, el a comandat-o pentru test drive cu ea. Mi-a dat-o mie până la urmă. Am dat 21.000 de euro pe mașină. Nu am luat-o prin rate. Eu nu iau lucruri cu împrumut, nu îmi plac băncile, creditele, dobânzile, nu îmi plac! Bunicul mi-a zis să nu lucrez niciodată cu băncile, plus că eu nu sunt un băiat risipitor”, a declarat pentru Click!, Florin Zamfirescu.

Mai vezi și: Florin Zamfirescu, marele sărbătorit al zilei. Cum a petrecut actorul de Florii: «Îmi scârțâie balamalele»

Florin Zamfirescu respectă regulile de circulație!

Întrebat dacă nu cumva era pe telefon în timp conducea, actorul a negat vehement. „Eu nu vorbeam la telefon! Probabil butonam ceva la telefon, mă suna cineva. Eu am căști și vorbesc la ele atunci când sunt sunat. Mașina asta este tot ce vreau. Are toți senzorii, are pilot automat. Are de toate. Consumă 7% peste tot. Am înțeles că acum s-a făcut 25.000 euro”.

Vezi si: Florin Zamfirescu, sărbători alături de actuala și de fosta soție

O viață amoroasă palpitantă

Marele actor se află la cea de-a patra relație de mare intensitate. Primul mariaj l-a avut cu mama lui Vlad Zamfirescu, de care a divorțat la 25 de ani. După care a urmat căsătoria cu actrița Valeria Sitaru, cu care a fost 12 ani, împreună au o fată, pe Ștefana.

A urmat mariajul actorului cu Cătălina Mustață, cu care a fost căsătorit 21 de ani. Au divorțat cu scandal în 2012. În 2014 a întâlnit-o pe Daciana Toma, actuala soție, cu care este și în prezent.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner roxana dobre salam png
banner tristan tate png
image
actualitate.net
image
actualitate.net