Florin Zamfirescu, marele sărbătorit al zilei. Cum a petrecut actorul de Florii: «Îmi scârțâie balamalele»

Florin Zamfirescu și-a sărbătorit onomastica în acest weekend, duminică, 17 aprilie, fiind celebrată Duminica Floriilor. De curând, îndrăgitul actor a împlinit și vârsta de 73 de ani, și a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cum se simte în prezent în ceea ce privește sănătatea, dar și care sunt temerile sale cu privire la viitor.

Florin Zamfirescu și-a sărbătorit onomastica de Florii Foto: Arhivă
Florin Zamfirescu și-a sărbătorit onomastica de Florii Foto: Arhivă

Florin Zamfirescu și-a sărbătorit onomastica în Duminica Floriilor, la doar câteva zile după ziua sa de naștere. Marele actor s-a retras din activitate în urmă cu ceva vreme, bucurându-se acum din plin de viața de familie. Această bucurie este umbrită uneori însă, spune el, de problemele sale de sănătate, Florin Zamfirescu suferind de o boală care îi impune interdicții.

Florin Zamfirescu, o „floare” de Florii. Cum se simte actorul la cei 73 de ani

Cu ocazia sărbătorii Floriilor, actorul a fost celebrat cu un tort, din care nu a putut nici măcar să guste însă, deoarece suferă de diabet. Întrebat cum se simte la vârsta de 73 de ani, Florin Zamfirescu a tratat subiectul în stilul caracteristic, cu mult umor, explicând că au ajuns să îi cam „scârțâie balamalele”.

Nu e nicio schimbare, decât când te ridici, când te așezi. Cânt te ridici din pat sau de pe un scaun, scârțâie pe la încheieturi balamalele. Nici măcar nu poți să le mai ungi, că eu am niște interdicții. De exemplu, totul ăsta l-aș mânca tot dintr-o dată, dar am diabet. Nu am voie să beau alcool. Am o nevastă doctoriță și de asta sunt foarte bolnav.”, a glumit Florin Zamfirescu, la Antena Stars.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu: “Iau 18 pastile pe zi. Dacă nu le iau, mor!”

Florin Zamfirescu, despre temerile sale de viitor: „Mi-e frică de trecerea în moarte”

Întrebat și care sunt temerile sale de viitor, îndrăgitul actor a adus în discuție și războiul din Ucraina, vorbind, inevitabil, și de frica de moarte. Florin Zamfirescu a mărturisit însă că această teamă a sa este în special pentru urmașii săi, copiii și nepoții actorului. 

În ceea ce-l privește, chinul de dinaintea morții unui om este cel care reușește să îl sperie cel mai tare, chiar dacă se declară un om „nu prea fricos”.

Mi-e frică de război, mi-e frică de trecerea în moarte, adică momentele alea finale când vezi cum se chinuie un om, cum suferă, cum stă pe patul de spital luni, poate chiar și ani. De asta mi-e frică. În general nu sunt prea fricos. Mi-e frică de ce se întâmplă în lume acum și nu pentru mine, mi-e frică pentru copii, pentru nepoți.”, a mărturisit marele actor.

Citește și: Florin Zamfirescu, alături de «nora» Diana Roman. În ce ipostază au fost surprinși!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net