Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu: “Iau 18 pastile pe zi. Dacă nu le iau, mor!”

Ultima actualizare:

    Florin Zamfirescu, la moșia sa de la Mogoșoaiafoto: Click!
Florin Zamfirescu, la moșia sa de la Mogoșoaiafoto: Click!

S-a retras de pe scenă la 70 de ani! Florin Zamfirescu a hotărât să spună „Adio!” scenei de teatru pe care a iubit-o atât de mult, în primăvara lui 2019. Actorul a fost nevoit să ia această decizie din cauza unor probleme de sănătate foarte grave, cu care se confruntă în prezent. La 71 de ani, actorul suferă de mai multe afecțiuni, care pot oricând să-i pună viața în pericol, dacă nu urmează cu sfințenie tratamentul recomandat de medici.

Are diabet de gradul II, tensiune oscilantă și s-a confruntat și cu atacuri de panică. De mai bine de șapte ani, Florin Zamfirescu este împreună cu Daciana Toma, de profesie medic. Este cea de-a patra soție a actorului, care acum îl îngrijește cu mult devotament. Maestrul a ajuns sa înghită și 18 pastile pe zi. “Tatiana este medic de familie. Este a patra mea soție și are grijă de mine. Am de toate, diabet de tip 2, tensiune oscilantă, atac de panică am făcut. Iau vreo 18 pastile pe zi, sunt cam multe, dar dacă nu le iau o săptămână, mor! Așa mi-a spus doctorul. Le iau, sunt bine acum, verde. Să trăiesc 100 de ani!“, a declarat actorul, într-un interviu la Antena Stars.

A fost căsătorit de trei ori

Florin Zamfirescu a avut o viață amoroasă tumultuoasă. Cu prima soție s-a căsătorit când aceasta era deja însărcinată cu Vlad, primul lui copil. Au divorțat însă repede, când avea doar 25 de ani. A doua soție a fost actrița Valeria Sitaru, care i-a dăruit o fată, pe Ștefana Samfira. Cei doi au fost căsătoriți 12 ani. Cu actrița Cătălina Mustață a fost căsătorit 20 de ani, până în 2012. Au divorțat civilizat, la notar, fără partaj, dar ulterior a început un scandal monstru, actorul povestind că fosta soție i-a vândut și mașina care trebuia să-i rămână lui.

Maestrul e mândru acum de copiii săi, de fiica Ștefana, care e profesoară la teatru, și băiatul Vlad, care este regizor. ”Ștefana e mică, dar îi strunește și pe bărbați acolo la ea, la cursuri. E incredibilă. De Vlad, ce să mai zic, e regizor director de teatru la Bulandra. Acum că m-am restras, mă uit la copiii mei”, a mai declarat actorul.

Citește și:

INTERVIU Poftiţi la moşia din Mogoşoaia a lui Florin Zamfirescu

EXCLUSIV Florin Zamfirescu, dezvăluiri despre cea de-a patra soție: «Dacianei îi datorez viața. O iubesc, o prețuiesc»

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net